Ha 2 monitor van a gépen? .
Figyelt kérdés
üdv! az lenne a kérdésem, van 2 monitor géphez kötve egyik az elsődleges (samsung) vga-ra kötve, másik az DVI ra kötve (LG) egy videokártyán. a samsungot szoktam használni alapértelmezettnek, az Lg meg ha közbe akarok nézni valami streamet akkor átviszem arra teljes képre, így egyszerre tudok gépezni netezni és videót nézni. Meglehet úgy csinálni az LG monitornál hogy csak engedélyezni lehessen gépen belül, és nekeljen mindig ki-be kapcsolgatni fizikailag ? de van is egy olyan beállítási lehetőség a monitoron hogy a led gomb világítását kivegye így takarékosabb. egyáltalán fogyasztana úgy áramot rendesen működne ha ezt a beállítást ki is veszem és én döntöm el itt gépen belül hogy engedélyezve legyen, ha mondjuk be van kapcsolva de nincs rajta jel, fekete az egész kép, és a led gomb se világít, ugyanúgy fogyaszt áramot ? ezt azért akarom hogy ne kelljen mindig felálni és ki-be kapcsolgatni és ha meg nincs rajta jel akkor ne is villogjon a led.2011. máj. 27. 14:11
1/1 anonim válasza:
Ha nincs jel akkor nekem be van kapcsolva! Hisz a monitor nem a gépből veszi az áramot! Annak külön kanóca van! A ki és be kapcsolás problémát próbáld meg a vetérlőpultban nekem XP-m van és van alul egy ikon amivel lehet állítani a monitort! Próbáld meg te s ezt! ha ez sem jö eb akkor a BIOS-ban próbáld meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!