Miért fagy le a gép játék közben?
Mostanában lefagy a számítógép játék közben de csak akkor sima netezés és ilyesmi alatt nem.Ugyvan hogy a képernyőn megfagy a játék és a billentyűzet sem reagál bármit nyomok le a num lock nál se világit a gép meg ugyanugy megy és nem jelzi a munkát.Ez mi ????
a configom:Amd athlon xp 1500+ 1350mhz
512mb ddr ram
ati radeon 9200 se
230v táp de ez nem biztos
a hálokártyaán kivül minden alaplaMI lehet a gond???
"230v táp de ez nem biztos "
De az biztosan 230 V, csak épp ez sokat nem számít, mert minden táp 230 V-os kis országunkban. A kérdés inkább az, hogy hány Wattos. Például lehet a táppal gond.
Egyértelműen a meleg a gond.
Sztema videokártya nem bírja a dolgokat, vagy ahogy van az egész gép.
Le kéne venni az oldalát, ha ilyen atx es nagy gép, ha notebook, akkor meg én úgy szoktam, hogy van 2 db ilyen 20x30 centis lapos zselés jégakum, fagyasztóláda aljába valók, és azt rakom a notira vagy alá..
^
A kondenszáció megölheti a laptopodat...
Amit tenned kell (nekem mukodott)
Kitisztitod a géped , de nem porszivóval , mert statikus energiát halmoz fel , es kiégethet valamit...
Inkább vegyél egy sűritett levegős dobozkát es tisztitsd ki vele (csak függőlegesen tartsad) , nekem a PC hőmérsékletét 70C ről 38-40C re szoritotta.
Hogyha ez sem megy , akkor vidd el egy szakértőhöz , mert vlsz. hogy valami alkatrésze defektes.
"512mb ddr ram"
Ez most komoly??? Mit játszol? PacMan-t? Sima ddr-es RAM, 512 memóval nagyon gyatra. Nem csoda, ha lefagy. Szerezz be legalább egy 2 gigásat, ddr2-eset!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!