Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Valamelyik gyártónak van...

Valamelyik gyártónak van olyan normál ATX háza, ami fekvő és nem magasabb, mint 12 cm?

Figyelt kérdés

légyszives csak konkrét dolgot. keresni én is tudok, meg is teszem, csak ez nem egy könnyen kereshető paraméter.

előre is köszönöm.

2011. máj. 27. 09:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
12 centis nem nagyon van szerintem,de 18-20 centisben már tuti h kapsz....12 az nagyon kicsi....laptop méret...
2011. máj. 27. 09:23
 2/11 P.O.C. ***** válasza:

Ha picit belegondolsz, egy PCI -os kártya hátlapjának mérete pont 12 cm, így a ház csak nagyobb lehet.

Márkás számítógép gyártók is low profil kártyával, vagy PCI elfodorító adapterrel oldják meg.

2011. máj. 27. 09:31
 3/11 A kérdező kommentje:

"Márkás számítógép gyártók is low profil kártyával, vagy PCI elfodorító adapterrel oldják meg."

az nem lenne baj, mert maguk a kártyák beleférnének, a fém rögrítősínt meg ki tudnám cserélni alacsonyabbra, csak házat nem szeretnék építeni.

nagyon nem mindegy, hogy egy létező házat kellene pici átszabnom, pontos rögzítési helyekkel, vagy nulláról kellene terveznem és legyártanom egy házat.

2011. máj. 27. 09:38
 4/11 teszla ***** válasza:
a HP gyárt olyan desktopokat amik 8cm magasak(irodai gépek semmi nincs benne és bővíthetelen,alaplapi grafikus vezérlővel stb)1 irodában láttam őket kb 2 éve,szinte csak Net-re és word-re használják :)
2011. máj. 27. 09:54
 5/11 teszla ***** válasza:

valami ilyesmire gondoltam az előbb:

[link]

2011. máj. 27. 10:01
 6/11 A kérdező kommentje:
igen, valami ilyesmi kellene, csak nem találok belezetten eladót.
2011. máj. 27. 10:44
 7/11 teszla ***** válasza:

itt van kibelezve :)) csak a táp????

[link]

2011. máj. 27. 11:16
 8/11 teszla ***** válasza:
vagy:(itt nemírja a magaságát) [link]
2011. máj. 27. 11:22
 9/11 Panda Péter ***** válasza:
van már egy konkrét konfigod, vagy egy új gépet vennél? HTPC-nek kell vagy egyszerű asztalinak?
2011. máj. 27. 12:56
 10/11 A kérdező kommentje:

egyik sem.

jelenleg az asztal oldalán van a gép egy tartón, normál házba. de nincs igazán jó helyen, mert útban van, meg van egy 1,5 éves kislányom, akit baromira érdekel. (a nem szabad csak addig működik, amíg ott vagyunk) az asztalra nem tudom felrakni, mert nem férnénk el tőle.

viszont azt asztal mögött lenne neki hely, 12 cm. nem is lenne útban, a gyerek sem férne hozzá, a szellőzést meg tudnám oldani, az nem gond, csak kellene egy ház, ami befér.

a linkeket köszönöm, de az első az mini-itx, azt kenhetem a hajamra, a második szerintem magas, de még keresem az adatlapját.

2011. máj. 27. 13:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!