Elromolhatott az egerem?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Van egy Logitech LX8 egerem és ma olyan gondom van vele hogy nemtudok vele kijelölni dolgokat, se áthelyezni. Kattintást érzékeli, de mikor nyomvatartom a bal gombot akkor azt valahogy nemérzékeli. Meg mintha azt vettem volna észre hogy néha egy kattintásnál 2x kattint oda ahova épp kattintok.
Mi lehet a baja? hogyan lehetne megcsinálni?
2011. máj. 26. 22:59
1/2 anonim válasza:
Az lehetséges.
Próbáld meg egy másik egérrel, hogy kizárhasd a szoftver, vagy a gép hibáját.
2/2 anonim válasza:
olyan volt nekem hogy 1 kattintást kétszer vett.én szétszedtem, nem láttam semmit, öszeraktam és párszor kattintottam vele és valahogy megjavult. ill. valamikor csinálja de az nagyon nagyon ritka. nem tudom hogy javult meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!