Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A ps2-t magától felismeri a tv?

A ps2-t magától felismeri a tv?

Figyelt kérdés
ps2 vásárlásán gondolkodok, viszont van egy olyan problémám, hogy nem jó a tv távirányítója. ha bedugom a ps-t, magától bejön az AV-n, vagy kell hangolgatni? Thomson TV. tudom, univerzális távirányító, de egyelőre azt még nem vettem.
2011. máj. 26. 19:23
 1/5 anonim ***** válasza:
magától nem ismeri fel. ide sajna távirányító kell...:)
2011. máj. 26. 21:45
 2/5 A kérdező kommentje:
csak azért, mert pl a dvd-t is magától felismeri az AV csatornán..
2011. máj. 27. 00:14
 3/5 anonim ***** válasza:
Ne sajnáld azt a távot a tévédtől, megérdemli, amiért cserébe vizuális orgiát nyújt! :)
2011. máj. 27. 00:20
 4/5 A kérdező kommentje:
igazából a távirányító vásárlástól is félek. anno amikor elkezdtek bejönni ezek az univ. távirányítók, akkor vettem egyet az akkori tvhez, és nem volt jó hozzá
2011. máj. 27. 00:25
 5/5 anonim ***** válasza:

Megbízható üzletben vegyed, kérj segítséget az eladótól, azért vannak ott, hogy segítsenek.

Én úgy vetten távot, hogy papíron vittem be a tévé típusát (volt is olyan az üzletben) és addig nem vettem meg a távot még nem láttam, hogy az adott tévével működik.

Javaslom te is jegyezd fel a tévéd típusát és kérdezd meg az eladót, hogy jó lesz-e a vásárolni kívánt táv az adott tévéhez.

Nem jó ilyennel zsákbamacskát játszani.

2011. máj. 27. 00:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!