Tápegység beüzemelése alaplap nélkül. Kell terhelés neki?
Figyelt kérdés
Van nekem egy Enermax Liberty 400 W-os tápegységem. Szeretném kideríteni, hogy rendesen üzemel vagy hibás. Ezért sem szeretném egyenlőre a gépbe szerelni. Tudom, hogy a 14-es (zöld) szálat kell a valamelyik mellette lévő feketével (13-as vagy 15-ös)összekötni. Abban nem vagyok biztos, hogy plusz terhelés szükséges vagy elég a "gépkapocs" akció?2011. máj. 25. 19:38
1/3 anonim válasza:
Annak nincs semmi értelme terhelés nélkül járatni hiszen úgy derül ki hogy megy e hisz újkorában romolhat el legnagyobb eséllyel elektronikai dolog.Legalább egy két ventillátort kell egy két napig hajtani.
2/3 anonim válasza:
esetleg ha van felesleges cd v dvd olvasód aminek van audió kimenete, akkor rákötni, bele egy audió cdt meg hangfalat rá és mehet a zene naphosszat. igaz ezzel csak 1 ágat tudsz leellenőrizni, de a semminél jobb
3/3 Panda Péter válasza:
tápegység teszter? ha nem akarsz venni egyet, próbálj meg csencselni valahonnan.
BTW az sem tökéletes mert csak kicsi terhelés ad a tápnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!