Valaki segítsen! Mi lehet a baj?
Szétszedtem a pc-t portalanítás céljából,teljesen fő darabjaira. Összeszerelés után a rendszer fut tökéletesen,de az egyik DVD olvasót nem ismerte fel. Illesztő progit akart telepíteni.Megnéztem az eszközkezelőben,ott látta a hibát.
A dvd olvasóhoz 2 vezeték csatlakozik,egy IDE kábel,és egy elég vékony kis szürke vezeték,ami az alaplaphoz csatlakozik. Na ezt nem emlékszem hogyan kell vissza dugni,mivel nincs jelölés a csatlakozó oldalán. Megfordítva sem reagált rá. Próbáltam az illesztő progit frissíteni,a windows azt mondta hogy a legfrissebb szoftver van fent. Majd a hardver változások keresése opciót választva ismerte fel az olvasót.
Ez okozhatta a hibát?
Illetve normális ilyenkor hogy pl a vezérlőpultban teljesen más sorrendben vannak a mappák,mint a pc szétszedése előtt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!