Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért gáz az hogyha valaki...

Miért gáz az hogyha valaki ért valamilyen szinten a számítógépekhez?

Figyelt kérdés
Egy multicégnél dolgozom és nagyon sok embernél lehet érezni hogy lenézi a másikat hogyha ért a számítógépekhez.
2011. máj. 24. 08:49
 1/5 anonim ***** válasza:

Hű, ezen a kérdésen most fennakadtam. Talán az lehet az oka, hogy szerintük, aki egész nap ül a monitor előtt az nem végez hasznos munkát.

Vagy simán csak technofóbia :)

2011. máj. 24. 09:20
 2/5 A kérdező kommentje:

Nem. Ugyanazt végzem amit ők, csak én oldom meg a problémát hogyha van valami komolyabb baj.

Nem vagyok nagyképű hogy "húúúú, huzzál már el onnan, majd én megcsinálom."

2011. máj. 24. 09:28
 3/5 P.O.C. ***** válasza:
100%
Szerintem nem néznek le, csak a irigységüket így mutatják ki, hogy úgy érzed mintha lenéznének. :)
2011. máj. 24. 09:35
 4/5 A kérdező kommentje:
Mindenesetre azért szar tud lenni.
2011. máj. 24. 09:37
 5/5 anonim ***** válasza:
Szeintem is irigyek és "okostojásnak" tartanak. Egyszerűen csak akkor segíts ha kérik tőled...ha ők nyomnak el valamit és ijedtükben hozzád fordulnak, majd megoldod az általuk okozott problémát, akkor már hálás fejük lesz :)
2011. máj. 24. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!