Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » 150ezer ft-ból gamer konfigot?...

150ezer ft-ból gamer konfigot? Állítsatok már össze Intel és AMD-t is.

Figyelt kérdés

Nem akarok megbántani senkit,de ha lehet olyan írjon már aki ért is hozzá!

Ha lehet linket kérnék az alkatrészekről!

2011. máj. 23. 14:56
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Akkor is lehetett volna normálisan kérni.
2011. máj. 23. 21:43
 12/23 anonim ***** válasza:

Nem azt akartam vele mondani hogy én jó vagyok hanem hogy te vagy ennyire ........

Nem csak gépösszerakó létezik hanem te magadnak is össze tudsz állítani egyet az alkatrészek közül.

Most olvasom csak, a számokat se ismered ha már a %-oknál tartunk. Hol látsz te 45%-ot?

Nem mintha EZ számítana.

A kérdés/kérés feltevésével pedig semmi probléma csak a megfogalmazásával, hangnemével.

Amúgy a 150 e. Ft-ból tegyél félre egy picit illemtan könyvre vagy valami hasonlóra.

2011. máj. 24. 14:13
 13/23 anonim ***** válasza:
ha iylen bunkó paraszt módon irod h "állítsatok már össze" meg " olyan írjon aki ért hozzá" akkor neigazán várj válaszokat. írtam volna de ezek után nem fogok .... cshhááááá :DDDD
2011. máj. 24. 16:05
 14/23 A kérdező kommentje:

Az a helyzet hogy szerintem nem a tiétek az oldal,nem ti vagytok itt a górék,adminok. De úgy viselkedtek mintha mégis ! Azért mert egész nap a monitor előtt üldögéltek,és véletlenül tudjátok hogyan kell bekapcsolni a gépet,máris azt képzelitek hogy mennyire jók vagytok! Még hogy megszólítás!!?? Mit gondoltok,majd mindenki benyal,mert itt vagytok nap mint nap?!!!

Egyébként mondtam,hogy akinek nem inge ne vegye magára!

Már rég megvan a gép terve is! Csak az időt húztátok nekem itt!

2011. máj. 24. 17:04
 15/23 anonim ***** válasza:
akkor meg mi a f@sznak irod ki h "jajjjj rakjatok már össze egy gépet" ?? ne játszd itt az agyad, nem vagyunk rá vevők...
2011. máj. 24. 18:25
 16/23 anonim ***** válasza:
takarodj rakd akkor össze te szardarab ne az eszedet játszd itt...
2011. máj. 24. 18:33
 17/23 A kérdező kommentje:
Ak is durci csapat! Mennyire jól szórakozni rajtatok :-)))
2011. máj. 24. 19:47
 18/23 A kérdező kommentje:
Amúgy mennyit nyomkodtatok magatokra igent,hogy ar 56% és a 45% így felment? :-))
2011. máj. 24. 20:05
 19/23 anonim ***** válasza:
úgy, hogy te egy gyökér vagy öcsisajt ;) na bújj el végre :D kutyának a végvörös f@sza se kiváncsi rád! :D
2011. máj. 24. 20:10
 20/23 A kérdező kommentje:
Illemtan mi? :-))) Pssszzztt!! :-))
2011. máj. 25. 05:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!