Intel core I5 2500k mellé milyen videókártyát vennétek?
Melyik illik hozzá teljesítményben? Melyik kártyának jelentene már procilimitet?
Nem most akarom megvenni (majd kb. jövő nyáron), szóval nem a jelenlegi ár/érték arány, hanem a konfig kiegyensúlyozottsága a lényeg. Szeretném belőni, hogy melyik kártya-kategóriát figyeljem.
Köszi!
Én nem vennék, mert nekem tökéletesen megfelelne, ami benne van. :)
Amire nekem kell, így is "tökéletsen kiegyensúlyozott" lenne, és jóval kevesebbet fogyasztana, mint akármilyen videókártyával... sőt még a videókat is gyorsabban kódolná, ha szükségem lenne rá...
Neked pedig szerintem ennél kicsit erősebb dolog kellene:
HD 6950
Jövő nyáron majd keress rá, biztosan jóval olcsóbb lesz, mint most. :)
Köszi srácok!
Egyelőre nekem is elég, ami "benne van. Pont ez volt a lényeg a gépépítésnél, hogy az utóbbi mondjuk 5 év játékbeli lemaradását pótolom jövő nyárig, akkor meg ráköltök néhány 10-ezer forintot, és akkor lényegesen olcsóbban megkaptam a "tökéletes" proci-videókártya párost.
Az első két válaszolónak meg köszi a típust, egy szegmensre mégiscsak egyszerűbb figyelni, mint a piac teljes kínálatára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!