Sziasztok, az érdekelne engem hogy Nvidia 8600GT DDR2 512mb kártyát ha összekötnék egy olcsóbb kategóriájú videókártyával (mostani árakat nézve 15 000 Ft alatt magyarul mintha a mostanihoz hasonló kártyával kötném össze), akkor az mit eredményezne, miben változna a teljesítménye?
Az alaplapom ASUS P5GC-MX/1333 én nem találtam meg azt a részt ahol leírnák hogy össze lehet-e kötni két kártyát.
2011. máj. 22. 09:46
1/9 anonim válasza:
Legfeljebb madzaggal.
Van két pcie-csatit a deszkán, vagy hogy gondoltad összekötni? De most komolyan!
2011. máj. 22. 10:00
2/9 anonim válasza:
az alaplapod nem tudja az sli-t
2011. máj. 22. 10:05
3/9 anonim válasza:
Megint kiderült milyen tudatlan vagyok, sry!
XD
2011. máj. 22. 10:26
4/9 spaceship válasza:
Egy gépen belül egyszerre csak egy video kártyát lehet használni
2011. máj. 22. 10:34
5/9 anonim válasza:
nem tudom, hogy hogyan gondoltad, de nekem ez nem egynek tűnik: [link]
2011. máj. 22. 11:07
6/9 anonim válasza:
nem tudom SLI-ben lehet-e 2 különböző kártyát össze kötni. a Te lapodon van 1 integrált kártya és 1 slott amibe még rakhatsz. nem valószínű, hogy az integrálton van SLI csati.
szerintem inkább rakj bele egy erősebb kártyát.
2011. máj. 22. 13:59
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, hát én is ugy vagyok hogy akkor erősebb kártya, de lényegében nem kaptam választ arra hogy miben változik a teljesitmény-képmegjelenités, ha összekötünk két kártyát, azt tudom hogy több lesz a memória de hogy akkor most a processzoruk is összeadódik és sokkal gyorsabb lesz?
2011. máj. 23. 21:05
8/9 anonim válasza:
gyengébbet nem érdemes bele tenni mert lehúzza a teljesítményét a másik videó karidnak vagy erősebbet vagy ugyan olyat tegyél bele !!
2012. aug. 12. 00:34
9/9 anonim válasza:
Tudom hogy szinte lehetetlen de egy NVinia GeForce 6800-at és egy ATI Radeon 3650-et hogty tudok összekötni, van 2 VideoSlot a gépemben, gondolom valami szoftver kellene...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!