Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Két videókártya összekötése?...

Két videókártya összekötése? Tovább lent!

Figyelt kérdés

Sziasztok, az érdekelne engem hogy Nvidia 8600GT DDR2 512mb kártyát ha összekötnék egy olcsóbb kategóriájú videókártyával (mostani árakat nézve 15 000 Ft alatt magyarul mintha a mostanihoz hasonló kártyával kötném össze), akkor az mit eredményezne, miben változna a teljesítménye?

Az alaplapom ASUS P5GC-MX/1333 én nem találtam meg azt a részt ahol leírnák hogy össze lehet-e kötni két kártyát.

2011. máj. 22. 09:46
 1/9 anonim ***** válasza:

Legfeljebb madzaggal.

Van két pcie-csatit a deszkán, vagy hogy gondoltad összekötni? De most komolyan!

2011. máj. 22. 10:00
 2/9 anonim ***** válasza:
az alaplapod nem tudja az sli-t
2011. máj. 22. 10:05
 3/9 anonim ***** válasza:

Megint kiderült milyen tudatlan vagyok, sry!

XD

2011. máj. 22. 10:26
 4/9 spaceship ***** válasza:
Egy gépen belül egyszerre csak egy video kártyát lehet használni
2011. máj. 22. 10:34
 5/9 anonim ***** válasza:
nem tudom, hogy hogyan gondoltad, de nekem ez nem egynek tűnik: [link]
2011. máj. 22. 11:07
 6/9 anonim ***** válasza:

nem tudom SLI-ben lehet-e 2 különböző kártyát össze kötni. a Te lapodon van 1 integrált kártya és 1 slott amibe még rakhatsz. nem valószínű, hogy az integrálton van SLI csati.

szerintem inkább rakj bele egy erősebb kártyát.

2011. máj. 22. 13:59
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, hát én is ugy vagyok hogy akkor erősebb kártya, de lényegében nem kaptam választ arra hogy miben változik a teljesitmény-képmegjelenités, ha összekötünk két kártyát, azt tudom hogy több lesz a memória de hogy akkor most a processzoruk is összeadódik és sokkal gyorsabb lesz?
2011. máj. 23. 21:05
 8/9 anonim válasza:
gyengébbet nem érdemes bele tenni mert lehúzza a teljesítményét a másik videó karidnak vagy erősebbet vagy ugyan olyat tegyél bele !!
2012. aug. 12. 00:34
 9/9 anonim válasza:
Tudom hogy szinte lehetetlen de egy NVinia GeForce 6800-at és egy ATI Radeon 3650-et hogty tudok összekötni, van 2 VideoSlot a gépemben, gondolom valami szoftver kellene...
2014. dec. 19. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!