1/2 anonim válasza:
Szia
Az, hogy megéri-e egy terméket megvenni, mindig is a vásárlónak tisztje eldönteni. Az én véleményem, hogy ha nem akarsz FEAR 2-t, FAR-CRY2-t és az újabb játékokat teljes felbontáson játszani, akkor megéri megvenni ezt a notit, ha viszont ilyen irányú kívánságaid vannak akkor a GF 9XXX szériás vagy az ATI 3XXXX szériás notikat ajánlom 512 MB saját rammal. A memória elég lenne, de a video nem.
Remélem tudtam segíteni.
2/2 anonim válasza:
Ha intel proci lenne benne akkor lenne igazi fasza.. meg bluetooth is hiányzik belőle.. :(
De egyébként sztem megkéri, csak ne Windows-t rakjál rá, hanem Mac OS X-et ;D én azt mondom.. Ha érdekel adok infót, csak dobj egy mailt.. vagy keress rá az OSX86 Project-ra a gugliban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!