Mi értelme van a gamer egérnek?
CS-ben Cod-ban, minden FPS játékban régi gagyi gépemmel (Intel Pentium4 1.6GHz, 512mb ram, stb.) 20 fps-el játszottam, akadozott, szar grafika, régi fos sima egér, és mégis szerverelső voltam kb mindig.
Pedig se kockag.ci nem vagyok, nem játszok napi 20 órákat (de még 2-őt sem).
Kérdésre válaszolva: pl.: az oldalsó gombokra beállíthatsz bindeket, hogyha megnyomod, akkor megcsinálja a feladatát (pl.: olyan játékban kiválaszt egy bizonyos fegyvert), sokkal pontosabb is
az meg lehetetlen, hogy 20 fps-el, napi 2 óránál kevesebb játékkal szerverelső legyél, max. ha mindig ugyanaz a 2-3 játékos játszik rajta
18:59
Tényleg rohadtul érdekel, hogy anonim oldalon én legyek az istencsászár.
Ha nem is szerverelső voltam, top5-be mindig benne voltam (és nem 5 fős szerveren).
És oké, hogy talán pontosabb lennék gamer egérrel, de úgysem azon a kevésen múlik, hogy leszedsz-e valakit.
És 2 óránál tényleg nem nagyon szoktam többet játszani, de azért nem tegnap kezdtem, és sok év alatt 2 óra alatt meglehet tanulni játszani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!