Jó lenne ez a gép? P8H67, i5 2500K, radeon 5670,6gb RAM.
1. A Videokártya gyenge.
2. Sandy Bridge processzorhoz az új javított P67 -es lapkakészletű alaplap illik.
3. LGA1155-höz nincs értelme tri chanel KIT RAM-okat venni.
A Processzor amúgy jó választás, AMD fronton az összes Phenom II X4 -et veri.
Inkább mond meg mennyit szánsz rá, és összeállítunk neked egy jó kis gépet. :)
Áruld már el, honnan tudod, hogy egy hibás alaplapot akar venni a kérdező, ha még a linkjét sem adta meg? :D Csak mert ebből az alaplapból pont létezik javított változat is. :D
Amúgy a másik két pontban igazad van. :)
Csak annyit szeretnék megkérdezni még a kérdezőtől, hogy mire szeretnéd használni a gépet?
Olyan, aki nem ért hozzá vagy nem játszani szeretne a géppel...
Ezért is szeretném megkérdezni a kedves kérdezőt, hogy mire szeretné használni a gépet?
A helyzet az hogy úgy szeretném a gépet venni hogy majd később teszek bele egy jobb videokártyát (560 gtx, csak az most valami 50000 forint) és egyenlőre egy "upgradelehető" platformot akarnék, jó procival.
A RAMot meg levittem 4 gigára.
Évek óta nem foglalkoztam számítógépekkel és most próbálot átfésűlni hogy mi a helyzet, amúgy az alaplap B3-as 1155 chipset. Nem is láttam olyat ami nem az. (ugye erre gondoltatok, vagy van vmi más probléma is?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!