Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Még mindig XP-t használsz?

Még mindig XP-t használsz?

Figyelt kérdés
2011. máj. 17. 11:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ahol lehet, igen.
2011. máj. 17. 11:20
 2/11 anonim ***** válasza:
Igen. Mellette Ubuntut.
2011. máj. 17. 11:22
 3/11 anonim ***** válasza:
Nem. W7.
2011. máj. 17. 11:24
 4/11 anonim ***** válasza:
Jóhogy.
2011. máj. 17. 11:28
 5/11 anonim ***** válasza:
majd ha lesz nagyobb HDDm váltok.
2011. máj. 17. 11:29
 6/11 anonim ***** válasza:

Én egyik gépemen azt, mert gyenge a Windows 7-hez.

Nyilván a Vista "korszak" nem adta a lehetőséget az operációs rendszer váltásra, hiszen senki sem telepít olyan rendszert, amitől csak lassabb lesz a gépe, ugyanakkor előnye az nincs a régihez képest. De Windows 7 olyan gépen, amiben legalább van 1 giga ram, tapasztalatom szerint gyorsabb, mint az XP.

2011. máj. 17. 11:35
 7/11 P.O.C. ***** válasza:

A mai modern gépeket, már csak a Vista / 7 képes kihasználni rendesen. Siránkozni inkább azok szoktak az új rendszerek miatt, akik matuzsálemi gépekre rakják és csodálkoznak, hogy nem minden hardverük kompatibilis, mert gyártóik nem támogatják őket tovább, ezért driver se csinálnak hozzájuk. És persze azt is elvárják a balgák, hogy évtizedes szoftverük mindegyike menjen Vista / 7 alatt.

Aki újabb gépen használja, újabb szoftverekkel az rendez elégedett velük.

Az XP viszont tökéletes régebbi gépeken, régebbi szoftverkörnyezetekkel is.

2011. máj. 17. 12:09
 8/11 anonim ***** válasza:
Kénytelen vagyok, ugyanis a gépem igen régi, és nem menne rajta a 7-es, a Debian meg nem ismeri fel a hangkártyát, és ráadásul ingyen Skype sincs rá.
2011. máj. 17. 12:53
 9/11 anonim ***** válasza:
nekem elég erés gépem van (4 mag, 8giga ram stb) de ennek ellenére az xp és a win7 is fent van (illetve egy linux szimulálva de ez most mindegy) - és főként az xp-t használom mert nem szeretem a hetest...
2011. máj. 17. 13:09
 10/11 anonim ***** válasza:
A hetest is jól le lehet csupaszítani, a laptopomon az van, egyedül a start menüt nem tudom klasszikusra állítani, amúgy kielégítő.
2011. máj. 17. 13:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!