Milyen hardware van a gépemben és milyen driver kéne?
Sziasztok!
Szóval egy ismerősöm gépét nem tudom hogy hogy csinálták meg viszont most nem írja ki az alaplapi videókártya nevét amit eddig kijelzett mindenhol.
A másik hogy a ramból elvett és hozzárakott a videókártya memóriához... viszont nem tudom hogy kell visszaállítani?!
Alap 128mb az integrált vga memóriája és most 256 lett.
Az utolsó 2 dolog amit szeretnék:
"VIA VT 1708 (A) @ VIA VT 82375 High Definition Audio Controller" - Ez lenne a hangkártya... ehez tudna valaki adni egy drivert? Windows 7 Enterprise / Ultimate 32bit lesz a gépen.
A másik hogy hogyan tudhatom meg hogy milyen integrált vga van a gépemben? Ha szétszedem kiderül?
Huhh ez a válasz megnyugtatott :D.
Viszont tudnál Te vagy valaki más mondani valami tippet hogy mi legyen a videókari driverrel?
Hmm ha már itt vagyunk akkor:
Háló kártya meg a többi? Azokat is felteszi magától?
Az a gond hogy nálam már nem írja ki.
"Szabványos VGA grafikus adapter"... Vagy valami ilyesmit ír ki :( a lényeg hogy nem mondja meg. Valami via chrome9 van benne.
Szóval a kérdésem:
Ha szétszedem a gépet akkor van esély hogy kiderül hogy milyen?
Ha nem szedem szét hanem csak simán felteszek egy Windows 7 Enterprise / Ultimate verziót akkor teljesen magától feltesz minden létfontosságú drivert?
Amire még kíváncsi vagyok az az hogy hogyan tudom visszaállítani a ramból a videókarihoz hozzáadott memóriát?
Az utolsó :):
Miért nem megy az aero téma? Eddig lazán ment 128mb alaplapi videókarival... viszont most 256mb alaplapi videókarival nem megy valamiért :S. Arra gondoltam hogy valami beállítást kéne engedni valahol. Csak az a gondom hogy hol?
Ha tényleg valamien via, akkor valószínűleg szétszedés után se fogod látni, viszont a win7 alap driverje több, mint elég hozzá.
Igen, a drivereket felteszi magától.
Asszem a biosban kell a videókártya memóriáját állítgatni, de nem biztos.
Az aerot pedig úgy éred el, hogy az asztalra jobb klikk -> testreszabás (a legalsó), és ott lesznek középen az aero témák, és kiválasztod az egyiket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!