Jónak számít ez a gép ilyen áron?
Figyelt kérdés
FSc Amilo Pi3525 Notebook
99 900 Ft
ÚJ!/ 12 hónap garancia!
Intel CoreDuo T3200 2 GHz/1MB CPU
2 GB DDR2RAM
160 GB SATA HDD
E-SATA, Exp Card
Intel GMA4500 268 MB VGA
15,4" kijelző 1280x800-as
DVD író DL Multi
RTL 10/100 LAN
RTL WLAN 54 MBps
15az1ben mem.kártyaolv. 3x USB 2.0
Logitech Webcam, DVI ki
7.1 hangk. HD Audio
Magyar bill.!
Windows VistaHome Prem.szoftverrel!
2009. márc. 12. 20:42
1/4 anonim válasza:
Szerintem jó az ár/érték aránya a gépnek, 1 év gari, 2 giga ram 160gigás vinyó(ami laptopban egész jónak számít), mi kell még?:)
2/4 anonim válasza:
Szerintem jó, árához képest egész jó. Attól függ, mire kell. Bár ha nem adnának hozzá Vistát, sokkal olcsóbban kapnád, jobban járnál. Nem tudod esetleg visszautasítani az oprendszert hozzá? Valószínűleg azt mondják, nem, együtt van és kész, de egy próbát megér. Ennek van valami jogi menete, nem tudom, miféle, hogy is van, stb. de elvileg nem kötelesek hozzá adni, vagy ilyesmi. :)
3/4 anonim válasza:
Attól függ, mire. Én játékra csak nvidia vagy ATI videókártyásat vennék. Netezésre meg fölösleges a dual core és a 2gb ram.
4/4 anonim válasza:
ez a gép pont úgy van keverve, hogy vagy egyikre feleslegesen so, vagy másikra kicsikét kevés... de nem rossz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!