Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Honnan tudhatom meg hogy van...

Honnan tudhatom meg hogy van a laptopomba Wifi?

Figyelt kérdés
Alig 1 hónapja vettem használt laptopot csak vinyót kellett bele vennem azt 1 hete vettem és felraktam rá op rendszert meg mindent, a laptop nem egy hű de csúcs gép de netezésre vettem a fő suli miatt. Arra lennék kiváncsi hogyan tudjam meg hogy van e benne wifi, eladót megkérdeztem és nem tudott rá választ adni, a billentyűzeten meg fn+f1 kombinációval elvileg be lehet kapcsolni de nem tapasztaltam benne semmit. Köszönöm a válaszokat :) 18/L
2011. máj. 15. 12:50
 1/2 anonim ***** válasza:
AIDA64 kiírja
2011. máj. 15. 13:05
 2/2 P.O.C. ***** válasza:

Start --> Futtatás.. --> írd be: devmgmt.msc -->OK

Nézd meg a hálózati kártyák kategóriában. Ha nincs egyéb vagy ismeretlen eszközök kategóriában lesz, mert nem telepítettél hozzá driver -t.

Az is előfordulhat, hogy csak akkor jelenik meg, ha bekapcsoltad. Ezt nem csak a FN gombokkal lehet, néha kapcsoló van rá a notebook oldalán. Amúgy az FN gombok jó része is csak akkor működik, ha feltelepítetted a hozzá való Utility programot a gyártó oldalról.

2011. máj. 17. 09:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!