Elégedett vagy a PS 3 konzoloddal?
Elozo:
Ez valami poen akar lenni? :D
Uncharted 2 hol lenne mar gagyi?
Lehet, hogy neked nem tetszik (ha 3DS-ed van akkor enyhen mas az izlesed), de egy AAA-s PS3 jatekot legagyizni, mikor egy 3DS-rol beszelsz, azon meg inkabb vannak gagyi jatekok.
Amugy en meg vagyok vele elegedve, az exkluziv jatekok b.szott jok, amit utalok az a bongeszoje, az koztudottan szar, de ugy is van mindenkinek otthon PC, azon lehet netezni, ha meg csak neha hasznalod a bongeszot, akkor nem fog idegesiteni (csak nekem beszart a PC-m, es ejjel-nappal ps3-on netezek, aminel azert mar idegesit).
Ezen kivul nem tudok rosszat mondani rola.
A válasz írója 62%-ban hasznos válaszokat ad.
Ez nem poén, ez a valóság.A látvány lehet, hogy gyönyörű, de az élmény katasztrófa.Pedig a Naughty Dog cégtől nem ezt vártam, mert a Crash Bandicoot játékai fantasztikusak voltak, de az Uncharted elég gyenge.Kicsit tény, hogy más az ízlésem, de én is szeretek mindenféle játékot játszani(zombis, akció, stratégia, s egyebek).
Az, hogy nem volt jatekelmeny, meghogy gagyi szerintem 2 kulonbozo dolog.
Masik meg hogy szerintem volt jatekelmeny, es sok masik ember szerint is, nem veletlen nyert dijakat meg ev jateka cimet, stb.
Es 1 jatek utan eladtam a ps3-at egy 3DS miatt? Hat ez is eleg furcsa dolog, bar oke, hogy nyerted, az ugy mas, de en mit meg nem adtam volna egy ingyen ps3-ert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!