Laptop processzora 74-80°?
Figyelt kérdés
Alapjáraton 70-74.
Játszásná 80 is akár!
Procim: AMD Athlon II X2 P340
2011. máj. 13. 18:41
1/11 anonim válasza:
Nem épp ideális, nézd meg hogy meg van e rendesen pasztázva, mert ha nem akkor nem megfelelő a hővezetés, vagy a hűtő is meghalhatott. Régebben is ennyi volt?
2/11 A kérdező kommentje:
Tavaly karácsonyra lett véve a gép. Nemtudom hogy hány fokos volt, csak most nézem hogy 71 fokos. csatolok egy képet. Az gáz ami bevan keretezve pirossal??
Kép: [link]
2011. máj. 13. 19:15
3/11 anonim válasza:
Ez nekem is egy kicsit soknak tűnik,de a laptopok mindig is melegebbek voltak mint az asztali PC-k. Szerintem kicsit pucold meg, hallgasd meg,hogy forog-e a processzort hűtő ventilátor.
4/11 anonim válasza:
Ha eddig volt 0% fölött bármikor,akkor igen csak nagy gáz!Sőt,a processzor hűtő ventilátorát sem látom sehol.
5/11 A kérdező kommentje:
az nem a proci hűtőventije ami 0%on megy?
2011. máj. 13. 19:23
6/11 A kérdező kommentje:
Szétszedni nem akarom mert még garis :(
2011. máj. 13. 19:24
7/11 A kérdező kommentje:
alapjárat: Levettem a fényerőt, a Power Playt kikaptoltam, és így most: 59°c
2011. máj. 13. 19:29
8/11 anonim válasza:
Nem,ami 0% -on megy,az a GPU ,tehát a videokártya.Szerintem pihentesd sokáig,próbáld meg kicsit megfújkálni a szellőző nyílásait,és holnap el vinni egy szervizbe,ahol garancia vesztés nélkül szétszedik neked.
9/11 anonim válasza:
Ezért mondom mindenkinek, hogy laptopba nem szabad AMD procit venni, melegednek és gyengék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!