Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért nincs kép a laptopomon?

Miért nincs kép a laptopomon?

Figyelt kérdés
Fujitsu Siemens Amilo L1310g laptopomon egyik napról a másikra nincs kép! Mitől lehet?
2009. márc. 11. 15:00
 1/3 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy egy billenytűkombinációt nyomtál. Amilon, ha minden igaz, az [Fn]+[F4] gombok kombinációval tudsz váltani a külső monitor és a beépített között. (Keress olyan jelet valamelyik gombon, amin monitor van, és azt nyomd meg, miközben az Fn-t nyomva tartod)

Rosszabb esetben megtört a kábel, akkor szervíz... Nézd meg, hogy erős fényben halványan látszik-e valami a képernyőn halványan, ha igen, akkor a fénycső rossz a megjelenítőn

2009. márc. 11. 16:11
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, kipróbáltam, nem ez a baja. Még azt is kipróbáltam, hogy külső monitort kötök rá, de úgyse jó! Ez mégrosszabbat jelent? Mi mehetett tönkre?
2009. márc. 11. 17:30
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem elszakadt a kábel, ami a kijelzőbe viszi a jelet (a sok becsukás-kinyitástól). Tipikus Fujitsu jelenség.
2009. márc. 15. 08:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!