Új videókártyát szeretnék venni, valami jobbat, de olcsót mit kell néznem a gépemben hogy milyen jó bele? Most: ATI Radeon 9550 256 Mb van.
Gigabyte R465D2-1GI 1024MB videokártya 16.900 Ft
21:45
Pedig tudom, talan meg jobban is.
16 eves vagyok, szeretek jatszani, de iszonyatszar gepem van.
Kb 7-8 eves.
1 eve vettem egy PS3-mat, mert az olcsobb es jobb jatekok vannak ra, de az elott kb 3 evig nem jatszottam semmivel sem, pedig erdekelt volna par jatek.
Marmint cod4-gyel azert jatszottam, a legalacsonyabb grafikan, es meg ugy is akadozott (bar az mar valami virus miatt, de a lenyeg hogy nem volt valami nagy jatekelmeny).
En is most veszek egy uj gepet, mar regen ideje lett volna lecserelnem a regit.
A lenyeg, hogy nem nehez kivarni, foleg ha ballagasodra kapod a penzt, mindjart itt van az mar (bar ha nem iden ballagsz akkor tenyleg sok ido, de akkor is inkabb varnek es vennek egy jot, minthogy feleslegesen vegyek egy szart).
110-bol egy fullost gepet ossze tudsz dobni, addigra talan meg lejjebb is mennek az arak.
intel i3-mas procival, 4 giga rammal, sapphire 5830-al (ami egy tizezres kis valaminel ezerszer jobb), stb.
Nem eri meg most venni egy gagyit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!