Konzol választás melyiket ajánljátok?
Konzolt tervezek vásárolni a közeljövőben. Ezért szeretném megkérdezni , hogy melyiket ajánljátok ?
( PS3 Slim , Xbox 360 Slim ? )
Elsősorban ilyen játékokkal játszanék rajta,
(GTA IV , MAFIA II, NFS, COD)
Továbbá még arra is kíváncsi lennék , hogy melyik konzol megbízhatóbb ??
( melyik kontrollerje kényelmesebb, tölthetőek vagy elemet kell vásárolni bele)
És ami a legfontosabb hardverileg melyik erősebb ? :)
Köszönöm előre is mindenki segítségét
Nekem PS3 Slim van. Gondoltam keveset játszom és jó lesz,de nem tudtam megszokni a vezérlést. Egyébként saját akkus a vezérlője.Csak akkor kell rádugni a gépre,ha tölteni kell. Gyors, nem akad rajta semmi. Spéci kontroller a move,de azt nem vettem hozzá. Egyébként ha jól tudom 8 magos proci van ezekben. Ebből 1 a rendszer alapfunkciókat látja el, egy pedig fenntartott, ha valami gáz lenne valamelyikkel.
A játékok alapján érdemes dönteni talán. Illetve xbox-hoz ott a kinect is,ami érdekes lehet,de ahhoz nagyobb hely kell szerintem,mint a movehoz.Egyébként nekem nem tetszett a lassú demo letöltögetés se. El is adnám,ha valaki megvenné:)
A PS3 megbizhatobb (Sony vs Microsoft, ezt szerintem hozzaertes nelkul is tudni lehet).
A joystick-ja a box-nak kenyelmesebb, de szarabb is (technologiailag, meg gagyi, mozognak a gombok, full szar).
PS3-nak is kenyelmes, csak normalisan van kialakitva es meg sixaxis is van benne.
Akku-s es toltheto, boxon elemet kell cserelni.
PS3 kb mindenbe jobb, de a box olcsobb, es arra van Kinect, tehat casual jatekosoknak box, hardcore jatekosoknak PS3 (ha egyaltalan szamit ez a mozgaserzekelos cucc).
PS3-ra a legjobb exkluziv jatekok vannak, bar amiket irtal nem a legjobb jatekok, szoval lehet a jatekizlesednek nem jonne be, bar ki tudja.
Hardverileg ha jol tudom box erosebb, PS3-nak a processzora az, ami alazza.
De a PS3 ezerszer jobban van optimalizalva, es meg ha gyengebb is a hardvere (ami nem 100 szazalek, csak valahol ezt olvastam), ezen van a legjobb grafika.
Ep eszu ember ma mar nem vesz boxot szerintem.
rendben, köszönöm a kielégítő válaszokat :)
Még jöhetnek hozzászólások :D
GT5 a jelenlegi legjobb szimulatoros jatek, de ha valakinek nem jon be a mufaj azert van meg mibol valasztani:
- God of War
- Killzone
- Motorstorm
- Uncharted
- Resistance
- Ratchet & Clank
- Infamous
- Demons Soul
- Metal Gear Solid
- Yakuza
- The Last Guardian
- Twisted Metal
es rengeteg masik, plusz a PS2-rol atkonvertalt jatekok, de azokat most meg sem emlitem.
Egyertelmu, hogy exkluzivokban (is) ps3 a nyero, es mi lenne egy konzol ertelme, ha nem pont a jatekok mennyisege/minosege?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!