Mit gondoltok erről a konfigról?
Alaplap: ASUS P8H61-M
HDD: 50GB Western Digital SATA3 16Mb
Proci: Intel Core i3-2100 Dual 3,1GHz
RAM:
DDR3 4096MB 1333MHz Kingmax
Táp: FSP 400W 12cm FSP400-60 APN Aktív PFC 80+ OEM
Ház: Gigabyte G7-PB ATX
DVD író: NEC/Sony Optiarc AD-7260S SATA
VGA: PCIE HD5770 1GB ASUS DDR5 CuCore
Ez így 120200ft
Ha valamit változtatnátok rajta, jelezzétek.
Árban ha lehet ne nagyon növekedjen, ha olcsóbb lesz semmi baj.
pchost.hu-ról nézegessétek a cuccokat hozzá, máshonnan ne is linkeljetek, köszi:)
Hali nem lenne rossz gép de szerintem a HDD: kevés lesz , vagy lehagytál 1 nullát :)
De inkább 1terra winyóval kezd mert manapság már több hely kell és max 5000FT-ot dob rajta.
Meg a Videókarit is váltsd Nvidia GTS 450-re mert az is jobb teljesítményt nyújt ugyan abban az árban.
Na meg inkább 550W Tápegység a teljesítmény érdekében.
Inen 500GB HDD-t akartam írni:)
Videókártyában inkább ATI párti vagyok, am már néztem azt az összehasonlítást, kb ugyanaz a kettő.
a Tápra valaki azt mondja h elég egy 400W valaki meg azt hogy nem, most akkor hogyvan ez?
és kösz a választ
A nagyobb táp a videó kártya teljesítmény miatt szükséges.
Ha nem elég nagy a tápod akkor könnyen előfordulhat hogy, kisebb lesz a teljesítménye a gépnek és gyakori hibákhoz vezethet pl.:Fagyás kék halál a játékok futtatása során.
És ennek a konfignak nemelég a 400W-s táp?
Ha nem tudnál pchostról ajánlani nekem egyet, köszi:)
nemtom miért kell feltétlen ez a pchost, pl iPon-on olcsóbbak a cuccok kb 10-15%al (proci 10%, vidkari 10-15%, táp 10% amit hirtelen néztem)...
a proci-alaplap kombót én amd phenom x4 alapúra cserélném. kb +2.000 egy ph 955, 1-1 mag kb ugyanolyan erős, csak ph-ban 4 van az i3-ban meg 2...
többi jó, 5770 még jobban fog passzolni amd proci mellé, táp is bírni fogja a terhelést
Sri
Nem tudom ezt most hogy gondoltad, hogy a táp bírni fogja.
Mikor az i3-as proci kevesebbet hogyaszt mint egy amd ph x4
Akkor az intellel jobban kell bírnia nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!