Az Nvidia-s videokártyák jobban melegszenek mint az ATI-s VGA-k? Nvidia GTX sorozatában van 2 hűtőventilátorral szerelt VGA, míg az ATI-nál nincs. Ez milyen mértékben befolyásolja a kártya fogyasztását?
Figyelt kérdés
2011. máj. 11. 13:48
1/2 Panda Péter válasza:
a ventillátorok száma csak tervezésbeli külömbségekre utal. a gtx400 sorozat óta a fogyasztásuk is kb pariban van az AMD-vel.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!
Azért kérdeztem meg,mert találtam egy honlapot ahol nagyon reklámozzák az effajta kártyákat. "Az ASUS HD 6900 és GTX 500 sorozatú videokártyák, közöttük az új GTX 560 Ti, az exkluzív DirectCU II technológiát alkalmazzák: a GPU-hoz közvetlenül csatlakoznak réz hőcsövek, a két nagy ventilátor pedig a referenciaarchitektúránál 600 százalékkal* jobb légáramlást és 20 százalékkal* alacsonyabb hőmérsékletet eredményez. Az ASUS Super Alloy Power és Voltage Tweak technológiái tovább javítják a maximálisan hardcore teljesítményt és a zökkenőmentes DirectX 11 játék élményét". Erre alapoztam a kérdésemet.
2011. máj. 11. 13:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!