Megéri ez a laptop az árát? Esetleg tudtok ennyiért jobbat?
Figyelt kérdés
Maximum 130.000-t költenék rá.
Jövőre megyek egyetemre, ezért hordozható gépre van szükségem. Nem ez a legfőbb szempont, de jó lenne ha a jobb játékok is mennének rajta. :D
Előre is köszönöm a segítséget.
2011. máj. 11. 12:50
1/7 anonim válasza:
Jobbat csak 14 körül lehetne venni, amiben ilyen tudású videokártya van.
Szerintem ez 118 ezerért simán megéri és még van egy DX11-es kártyád is. A RAM az elég, most az, hogy csak DDR3-as az nem számít annyit, elég lesz neked.
A proci pedig közepes.
Szerinte ez ilyen árban tuti.
3/7 anonim válasza:
*msot, hogy nem ddr3-as ...
nem tudom mi van ma velem, mindent elírok :D
4/7 anonim válasza:
Megéri az árát ugyan ilyen van nekem is én 150 ért vettem nem bántam meg fut rajta rengeteg játék gta 4 ezni ezen szoktam, de amire neked kell arra bőven megteszi szerintem meg éri az árát.
5/7 A kérdező kommentje:
köszi a segitésget:D
2011. máj. 13. 14:05
6/7 anonim válasza:
Szerintem nem éri meg, itt a nagyon gyenge láncszem a AMD Athlon II proci.Én nem venném meg.
7/7 A kérdező kommentje:
tényleg?:O
akkor ajánlanál másikat?:D
2011. máj. 13. 17:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!