Mit gondoltok erről a gépről?
gigabyte ga-770t-d3l sAM 2/AM3 alaplap
amd athlon ii x4 640 AM3 box 3GHz 4 magos processzor
4GB 1333MHz Kingmax DDR3 memória
sapphire ati hd5670 512mb GDDR5 videókártya
LC-Power 500H-12 12cm 500W táp
Nem értek egyet! Szerintem a picivel alaplap drágább alaplap mindig kifizetődő!
Az én verzióm:
AM3+ buldozer támogatás:
Sosem lehet tudni, mikor esetékes egy CPU fejlesztés. Ez esetben az a szóban ASRock mehet a levesbe.
USB 3.0 támogatás:
Egyre olcsóbbak az azt támogató külső HDD -k, és az USB 2.0 már szúk keresztmetszetet jelent.
SATA 3 támogatás:
1-2 eFt különbség van a SATA 2 és 3 merevlemezek között. Az SSD -nek meg már szűk keresztmetszetet jelent.
Ezen kívül: fejlettebb chipset, !!!4 db RAM slot!!! megbízhatóbb szilárd elektrolitos kondik, 7.1 -es hang digitális kivezetéssel, dual BIOS, és még késő estig sorolhatnám.
Ehhez képest a szóban forgó ASROCK sehol sincs!
Nem azt mondom, hogy hiper-márer 30-40 ropis alaplapot kell venni. De nagyon alul tervezni sem szabad nagyon.
"Azt sem értem miért ajánlgatsz AMD Phenom II X4 955 AM3 3,2GHz BOX Black Edition procit 27500 forintér, mikor lehet kapni 24.750 forintér."
Mindenki ott vásárol ahol akar! Az ipon.hu -ba én megbízom, nagyon korrekt a szervizük. És garanciafutár nagyon jó dolog.
Volt garanciális ügyem a pixmania -val is, kb. másfél hónapot vett igénybe. Ez után a felejtős listámra került.
Igen, egyre többen mondják, hogy ma már megbízhatóbbak (főleg mióta az Asus -é).
De én sajna csalódtam bennük annó, és nem könnyű újra elnyerni a bizalmam. Az meg egy dolog, hogy az olcsó, de én azt tapasztaltam, hogy az árral egyvalami törvényszerűen csökken: az pedig a minőség.
Most elmondanám neked, hogy ezzel az olcsó alaplappal ki tudja húzni 1-2 évig és kap egy jobb videókártyát amivel normálisan tud játszani.Úgyis 1-2 év múlva a te általad felajánlott alaplapodnál sokkal jobbat vesz 8-10 ezerért, úgyhogy szerintem az általam összeállított konfig a nyerő.
Legalább most az új játékoknál ki tudja használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!