Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mit gondoltok erről a gépről?

Mit gondoltok erről a gépről?

Figyelt kérdés

gigabyte ga-770t-d3l sAM 2/AM3 alaplap

amd athlon ii x4 640 AM3 box 3GHz 4 magos processzor

4GB 1333MHz Kingmax DDR3 memória

sapphire ati hd5670 512mb GDDR5 videókártya

LC-Power 500H-12 12cm 500W táp

2011. máj. 10. 17:47
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
ASROCK sAM3 N68-S3 UCC / BULK normális alaplap,Minek drágább, úgyse tudná kihasználni.Csak pénzkidobás!
2011. máj. 10. 19:57
 12/18 anonim ***** válasza:
Azt sem értem miért ajánlgatsz AMD Phenom II X4 955 AM3 3,2GHz BOX Black Edition procit 27500 forintér, mikor lehet kapni 24.750 forintér.
2011. máj. 10. 20:09
 13/18 P.O.C. ***** válasza:

Nem értek egyet! Szerintem a picivel alaplap drágább alaplap mindig kifizetődő!

Az én verzióm:

AM3+ buldozer támogatás:

Sosem lehet tudni, mikor esetékes egy CPU fejlesztés. Ez esetben az a szóban ASRock mehet a levesbe.

USB 3.0 támogatás:

Egyre olcsóbbak az azt támogató külső HDD -k, és az USB 2.0 már szúk keresztmetszetet jelent.

SATA 3 támogatás:

1-2 eFt különbség van a SATA 2 és 3 merevlemezek között. Az SSD -nek meg már szűk keresztmetszetet jelent.

Ezen kívül: fejlettebb chipset, !!!4 db RAM slot!!! megbízhatóbb szilárd elektrolitos kondik, 7.1 -es hang digitális kivezetéssel, dual BIOS, és még késő estig sorolhatnám.

Ehhez képest a szóban forgó ASROCK sehol sincs!

Nem azt mondom, hogy hiper-márer 30-40 ropis alaplapot kell venni. De nagyon alul tervezni sem szabad nagyon.

2011. máj. 10. 20:27
 14/18 P.O.C. ***** válasza:

"Azt sem értem miért ajánlgatsz AMD Phenom II X4 955 AM3 3,2GHz BOX Black Edition procit 27500 forintér, mikor lehet kapni 24.750 forintér."

Mindenki ott vásárol ahol akar! Az ipon.hu -ba én megbízom, nagyon korrekt a szervizük. És garanciafutár nagyon jó dolog.

Volt garanciális ügyem a pixmania -val is, kb. másfél hónapot vett igénybe. Ez után a felejtős listámra került.

2011. máj. 10. 20:35
 15/18 anonim ***** válasza:
P.O.C. Én is régóta építek gépeket (majdnem 15 éve) és érdekes módon nekem és az ismerőseimnek akiknek szintén ASRock alaplapjaik voltak semmi gondunk nem volt velük, megbízhatóak és remek az ár/érték arányuk.
2011. máj. 10. 21:34
 16/18 P.O.C. ***** válasza:

Igen, egyre többen mondják, hogy ma már megbízhatóbbak (főleg mióta az Asus -é).

De én sajna csalódtam bennük annó, és nem könnyű újra elnyerni a bizalmam. Az meg egy dolog, hogy az olcsó, de én azt tapasztaltam, hogy az árral egyvalami törvényszerűen csökken: az pedig a minőség.

2011. máj. 10. 21:42
 17/18 anonim ***** válasza:

Most elmondanám neked, hogy ezzel az olcsó alaplappal ki tudja húzni 1-2 évig és kap egy jobb videókártyát amivel normálisan tud játszani.Úgyis 1-2 év múlva a te általad felajánlott alaplapodnál sokkal jobbat vesz 8-10 ezerért, úgyhogy szerintem az általam összeállított konfig a nyerő.

Legalább most az új játékoknál ki tudja használni.

2011. máj. 11. 11:13
 18/18 P.O.C. ***** válasza:
Ahogy érzed. Mindenki másképp gondolkodik. Én abból indulok ki, hogy nem 99% -ig játékra és Internetre használok egy gépest, talán azért van mert öregszem. :) Ezért fontos számomra, hogy megbízható, és hosszú távon fejleszthető legyen egy gép, ez pedig egy komolyabb alaplapnál és persze tápnál kezdődik. :)
2011. máj. 11. 20:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!