Mit jelent az, hogy 1 videókártya 1 gigás,512 megás?
Figyelt kérdés
2009. márc. 10. 20:52
1/7 anonim válasza:
hy ,az azt jelenti hogy mennyi a videókártyának a memória mérete minél nagyobb annál jobb
2/7 anonim válasza:
Igen, az előttem válaszolónak igaza van.
Ha pl. megnézzük a GTA IV-et, 512-esen is profin elmegy, de 1 GB-nál már nincs grafikai gondod. Ugyanez a helyzet a többi játéknál is, aminek szép a grafikája.
3/7 A kérdező kommentje:
Hallottam olyanról, hogy több videókari üzemel 1 alaplapon...Mennyi a legtöbb videókártya, amit a legbrutálabb alaplap fogadni tud?
2009. márc. 10. 21:12
4/7 anonim válasza:
Nekem is 2 videokártyám van az alaplapon, a munkámhoz kell és a kártyák egyenként is 4 kijövetelesek.
Láttam már ASUS szerver alaplapot amin 6 kártya volt, de azt nem minden boltban kapod meg; ez egy dual-proci /nem összetévesztendő a dual-core-ral/ mb volt. Gyakorlatilag a PCI-X szlotok szabnak határt a kártyák számának, gyakorlatilag a belső architektúrához is lehet köze. Tehát létezhet olyan alaplap ami 8 kártyát is fogadni tud.
5/7 anonim válasza:
6 kártya nekem még a 4 is sokkvolt amit láttam de 6 hogy fér az el a házba,
6/7 anonim válasza:
Egy videokártya legfontosabb alkotóeleme a GPU. A memóriának nem csak a mérete számít, hanem az órajele is. A leggyorsabb kártyákon GDDR5-ös memória van. Nem mindegy, hogy GDDR3-as vagy GDDR5-ös. Az játéktól és felbontástól is függ, hogy egy bizonyos kártyából érdemes-e dupla akkora memóriával szereltet venni. Ha a GPU 512MB memória mellet is képes kihozni a maximumot, akkor az 1GB nem fog gyorsulást hozni.
7/7 A kérdező kommentje:
Nem semmi............6........8áááááááá..na mind1.Köszönöm szépen!!!
2009. márc. 11. 13:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!