Az mitől van, hogy elkezdek játszani valami játékkal és kb.1 perc múlva szirénázik és leáll a gép?
Túlmelegszik a proci.
Takarítsd (portalanítsd) ki, a hűtőbordák közül is ki kell fújni a levegőt. Lehet kapni sűrített levegőt spray formájában.
Ha nem segít, akkor egy nagyobb /jobb/ hűtőt kell venni.
Kevés az információ.
De ezeket kipróbálhatod:
1, túl melegedés tisztisd ki a hűtőket és kapd le a gép oldalát hátra segit.
2, memória hiba ----> vegyél újat
3, merevlemez hiba ----> mentsd le az adatokat vegyél újat aztán mentsd át az újra adatokat
4, Oprendszer hiba nem valószinű mert akkor nem össze vissza sipolva kapcsolna le.
Szerintem is a proci, ha már jó ideje megvan a gép,és ezt most kezdte el, akkor tisztítás vagy venticsere. Ha új a géped, akkor esetleg a BIOS-ban feljebb állíthatod kicsivel ezt a biztonsági cuccot.
Nekem anno elég alacsonyra volt állítva és pittyegett, feljebb vettem 20 fokkal, és 6 évig hű szolgám volt.:)
köszönöm a válaszokat!
por 1 szem sincs benne a ventik működnek(2 van)túlmelegedés biztos nincs a hardverek a helyükön szóval nem tudom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!