Dell n5110 vga probléma, ha nincs hálózatra kötve a laptop, akkor nem a rendes vga-t használja, miért?
Sziasztok!
Vettem nemrég egy új laptopot, dell n5110-est:
konkrétan ezt vettem.
Azt tapasztaltam, hogy ha játszom és közben leveszem a laptopot hálózatról, tehát nem töltöm, akkor az fpsem leugrik 250-ről 30-50-re és elkezdek szaggatni, olyan mintha, nem a rendes gt 525m-et használná ilyenkor a gépem.
Ez normális? Illetve lehet tenni ellene, hogy márpedig mindig ezt a vga-t használja?
Már feltettem a kérdésem iponon is, az előbbi linken van pár hozzászólás, de az ott adott segítségek alapján se sikerült megoldani a problémát.:(
Előre is köszönök bármilyen tippet, segítséget!
"Ez normális.Az,hogy akkuról akarsz játszani,az nem az.Beállíthatod,hogy menjen maxon,de fél órát sem bírna."
Hogyan lehet ezt beállítani?:)
@23:05
Köszi!!!
Az se segít ha a mostani 6 cellás helyett veszek egy 9 cellás akksit bele, ugye?:S
A 4 es hozzászoló jó nagy baromságot írt! Hogyne tudná leadni azt az áramot xd!
Nállam ugy kell hogy asztalra jobb klikk-grafikus tulajdonságok-részletes mód-energiaellátás és ott lehet beállitani hogy hálozatról és aksiról mit használjon stb.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!