Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ha a gépemben elromlik a SATA...

Ha a gépemben elromlik a SATA csatlakozó akkor azt lehet javítani vagy mehet a kukába az alaplap?

Figyelt kérdés
állandóan kékhalálozik a gépem és a hiba okának a win32k.sys-t jelöli meg... kizárásos alapon jutottam el a SATA csatlakozókig... és engem az érdekelne hogy lehet meglehet csinálni vagy nem éri meg?
2011. máj. 8. 10:44
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha a gépedben elromlik a SATA csatlakozó akkor itt a megoldás.

Manhattan SATA 2 portos 6.450 Ft

[link]

2011. máj. 8. 10:52
 2/5 A kérdező kommentje:

ééértem....

itt a hiba vagyis ezt irja ki:

*** STOP: 0x0000008E (0x0000005, 0xBF93E2A0, 0xEF934658, 0x00000000)

Win32k.sys - Base address E2A0 at BF800000, DateStamp 422511a2

én neten azt találtam h a sata csatlakozó a hiba de nemtudom hogy tényleg aze.... általában akkor szokott kékhalálozni ezzel mikor filmezek vagy ojat csinálok ami jobban kihasználja a vinyómat... másik gépben ennek a vinyónak semmi baja nemcsinál semmit csak ebben... ezért gondoltam a sata csatlakozókra...:/

2011. máj. 8. 10:59
 3/5 P.O.C. ***** válasza:

Lehet szoftveres gond is. De ha mégis elszállt benne a SATA vezérlő, akkor sem kell kukáznod az alaplapot, mert vehetsz PCI -os kártyát is:

[link]

2011. máj. 8. 11:00
 4/5 anonim ***** válasza:
Vidd be szervizbe és ott megmondják a tutit. :)
2011. máj. 8. 13:35
 5/5 A kérdező kommentje:
ma délelőtt voltam vele bent... és meglett baja... vmi áramkörök égtek ki vagy nemtom hogy magyarázta a csávó...akkor van h ha elmegy az áram és hirtelen előjön kétszer háromszor egymás után...:S
2011. máj. 9. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!