30-35 ezer forintból milyen gépet lehetne összepakolni?
Mivel nincs sok pénzem, ezért nem tudok komplett gépet venni, sokan mondják hogy jobb is ha külön vesszük meg a dolgokat bele, viszont nemtudom milyen alaplaphoz milyen cuccok illenek (nem ütik e egymást, kompatibilisek-e). Jelenleg van egy 160as winyóm és egy dvd íróm. Ezeken kívül mit kéne venni hogy legyen egy jó gépem és kijöjjek 35ezerből? (a jó gép relatív) jó egy középkategóriás is
előre is köszönöm a segítséget!
"Sok sikert ahhoz h videót nézz normálisan egy integrált v. kártyával."
Honnan veszed, ezen az alaplapon lévő Intel GMA HD X4500 nem viszi a filmeket?
Szerinted az a HDMI csatlakozót csak úgy dísznek rakták az alaplapra ????!
Amúgy egyik uncsitesómnak is Intel GMA HD X4500 aklapú IGP -je van, és tökéletesen viszi a full HD -s filmeket is!
jó, azért az FSP-t se avassuk szentté, nekik is voltak már baklövéseik, de nyilván nem egy kategóriában vannak az M-Tech-kel meg Codegennel.
BTW én csak használtban tudok elképzelni használható gépet ebben a kategóriában, mondjuk egy Athlon X2 (régi, 65nm-es) alapú gépet 780G, vagy 790G chipsetes lappal.
tápból viszont újat, én is az fsp350 mellett vagyok.
Egy kicsit túlléptem a keretet, de itt már több új játék is futtatható. Egy integrált ATi RadeOn HD4250 -es amin egyes új játékok futnak, kompromisszumok alatt.
Alaplap: Asrock 880GM-LE sAM3 INTEGRÁLT VGA TÍPUS: ATi Mobil RadeOn HD4250 - 13.900 Ft
CPU: AMD 215 Athlon II X2 AM3 -9.330 Ft
RAM: KINGMAX 2GB/1333MHz DDR-3 -4.340 Ft
HÁZ: Asus TA-721 Midi Torony -5.135 Ft
TÁP: FSP 350W FSP350-60APN Active PFC 80+ -5.863 Ft
Összesen: 38.568 Ft
Köszönöm az eddigi fáradozásaitokat, de inkább gyűjtögetek még és várok, ennek így nincs értelme, ha veszek akkor ne a legszarabbat vegyem...
köszönöm a sok segítséget!
Es mennyit gyujtogesz?
Mert 90k-ert mar full uj, tok jo gepet lehet osszerakni (persze azt sem jatekra).
De ha nem kell 1 TB-s vinyo meg uj ODD akkor rogton 75k.
Es abba van 4gb ram, i3-as proci, fsp 350-es tap, coolermaster 335 elite haz, stb.
De ha akkor sem fog kellene ilyen gep, akkor egy AMD-s konfig 2gb rammal szarabb hazzal mar 60k-ert is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!