Hogyan lehet a gépemen játékszervert futtatni? (COD2 és Wolfenstein Enemy Territory)
Sziasztok, ehhez a témakörhöz egyáltalán nem értek (mármint a számítástechnikához értek, csak ehhez nem, lehet hogy lehetetlen megoldani ami kéne nekem, nem tudom, azért kérdezem meg :D)
Az lenne a kérdésem, hogyha van egy konfigom, akkor hogyan tudom megcsinálni, hogy tudjak rajta játékszervert futtatni (COD2, Wolfenstein Enemy Territory). Itt a konfig:
CPU: Intel Core2 Quad 2.5GHz
VGA: nVidia GeForce GTS450 1024MB (1GB)
RAM: 2x2GB KingSton DDR3 1333MHz (összesen 4GB)
Merevlemez: Western Digital 1TB (1024GB)
Táp: 550W-s HKC
Szerintem ezek az adatok elegek.
Bár majd később (1 éven belül) szeretném majd úgy tuningolni a gépet, hogy i5-ös, vagy i7-es legyen benne, és SLI-be legyen kötve ez a videókártya (persze majd új alaplapot, meg processzort kell vennem hozzá).
Előre is köszönöm a válaszokat!
Routerben kell keresni olyasmi menüpontot, hogy port forwarding. Be kell állítanod a gépedhez tartozó IP-cím alapján hogy melyik porton keresztül irányítsa a csomagokat a gépedhez.
Gondol DHCP működik a routerben, szerintem meg kellene szüntetni azt is, aztán akkor nem kell mindig új IP-t beírni.
Egyébként ha csak páran akartok játszani, akkor inkább a hamachit ajánlanám.
Igen, ismerem a hamachi-t, de konkrétan szeretnék szervert a klánnak. Persze majd később fogunk egyet bérelni. (már volt régebben csak...á hosszú történet, nincs kedvem elmondani :D)
És köszi a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!