Hány Wattot fogyaszt?
A laptopot amikor elkezdem tölteni 65 wattot fogyaszt amíg fel nem tölti., mert ugye az adaptere 65 wattos.
Ha a laptop fel van töltődve és tovább is árammal használom( vagyis nem akkuról) akkor is 65 wattot fogyaszt óránként, vagy kevesebbet fogyaszt?
Ha már nem tölt (és nem egy ezeréves laptop) akkor közvetlen a hálózatról üzemel a gép, nem tölti az aksit. Ilyenkor kevesebbet fogyaszt, de ezt csak mérőműszerrel állapíthatod meg. Nekem a 90 Wattos töltő fogyaszt 25 Wattot.
Egyébként ha az aksi öregedését el akarod kerülni érdemes lefogyasztani 30% körülire és hideg helyre tenni.
Hogy szokták, vagy mivel szoktátok mérni a feszültséget hogy hány Wattot fogyaszt folyamatos töltéskor?
Köszönöm eddigi válaszotokat.
Ilyen konnektorba dugható kütyü, amibe egy eszközt bedughatsz. Ilyesmi van nekem is, pontos nevet nem találtam de megismered ha látod. ElectroWorld, Mediamarkt-ban érdemes körülnézni, 5e körül lehet az ára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!