Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Szerintetek egy Gigabyte...

Szerintetek egy Gigabyte GV-N450OC2-1GI - GTS450 1GB -os videokártyához elég egy 500 w-os táp hogy rendesen kihuzza a gépem és maxon tudjon menni?

Figyelt kérdés
tehát hogy a gépem ne fogja vissza amit tud az alaplapom intel a procim intel core i3-as 3.3 ghz-s 2 magos a ramom 4gb winchester 250 gb és ezt a videokarit szeretném nah ehez a géphez elég-e egy 500 w-os táp ?
2011. máj. 6. 15:33
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
igen igen csak h én most 15 éves vagyok és ugye 20 éves koromba nem akarok annyit gépezni tehát nem akarok akkora kocka leni akkor már lefgom szarni a gameket magyarán de szerintem elég lesz az i3-as reméllem
2011. máj. 6. 21:34
 12/13 P.O.C. ***** válasza:

Nehogy azt hidd hogy olyan egyszerű tőle megszabadulni, ez olyan mint a punci, ha egyszer belekóstoltál nem szabadulhatsz. :)

Én pl. 28 vagyok, családos ember. De még most is szívesen leülök a szabadidőmben végigtolni egy jó zaftos kis FPS -t, vagy csapok néhány kanyart a F1 2010 -el. Pl a Crysis 2 már megvolt. :)

2011. máj. 6. 21:46
 13/13 anonim válasza:

én gts 450-em eladó 24.000ért gainwardos 3év garanciás

átalakitó cd mindent adok

1hónapot sem használtam meg nem is tom kihasználni.

Ha kell irj

2011. szept. 6. 16:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!