Létezik-e olyan PCI kártya amit a gépbe rakva kreál egy wlan-hálót a sz. Gépbe érkező jelből?
Figyelt kérdés
Tudom elég idétlenül tettem fel a kérdést, késő este ennyire futotta, de remélem érthető volt.2011. máj. 5. 22:32
1/7 anonim válasza:
ekkora hülyeséget mégálmodba se gondolj! NEM
3/7 anonim válasza:
Magyarul WLAN Hubként akarod haszálni a számítógéped...
Elmés, de kell hozzá egy wifi kártya, meg néhány program...
4/7 A kérdező kommentje:
Hűha, nem gondoltam hogy ekkora hülyeséget kérdezek...:S
Tehát arra gondoltam hogy adva vagyon egy számítógép net-kapcsolattal. Beletolok egy PCI kártyát ami ezt szét tudja szórni wlan-háló formájában, mintegy a wlan router kiváltására.
Arra irányult a kérdésem hogy ilyen kártya létezik-e.
2011. máj. 5. 23:00
5/7 VODKA0710 válasza:
Egy WiFi adaptert be tudsz állítani Ad-Hoc módba, aztán arra már rá tudsz csatlakozni akármilyen WiFi képes eszközzel.
6/7 anonim válasza:
Ilyet lehet könnyedén. Én is így csináltam magamnak routert. Vegyél egy WiFi kártyát, lehetőleg Atheros chipest (azzal biztosan megy) és majd utána kérdezd meg, hogy hogyan tovább!
7/7 anonim válasza:
Szoftveres acces point a neve ennek a megoldásnak. A legtöbb wifi kliens (USB, PCMCIA, vagy akár pci) képes rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!