NagyD1990 kérdése:
Milyen laptopot vegyek?
Figyelt kérdés
A lényeg, hogy LED és nem WXGA háttérvilágítású legyen, 4magos intel processzort szeretnék bele, és Nvidia videókártyát. több oldalon nézegettem, de nem tudom milyet érdemes, eddig sosem volt laptopom.2011. máj. 5. 20:19
1/8 Panda Péter válasza:
ma már szinte minden laptop LED-es háttérvilágítású.
a WXGA felbontás és nem világítás típus, amire te gondolhatsz, az a CCFL.
minek neked négymagos proci laptopba?
2/8 laci9 válasza:
Szia.
Parancsolj, játékra kitűnő!
DELL Inspiron N5110 15.6" i7-2630QM 2GHz, 8GB,GT525 fekete 201,250 Ft áfával
4/8 anonim válasza:
Notebook nem játékra való!
Aki nem hiszi, az majd megtanulja a saját kárán.
5/8 anonim válasza:
Egy kicsit olcsóbb, de nem olyan sokkal lassabb
6/8 anonim válasza:
Ez nagyon gyenge ASUS K52JC GAMER EDITION! 149 990 Ft???
Akkor inkább ezt jóval erősebb!
Dell Inspiron N5010 Mars Black Intel Core i3-380M 2,53-4 GB DDR3 -HD5650 1GB- 146 000 Ft
7/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. lehet hogy nem játékra való, de ha már veszek egyet, akkor játszani is tudjak vele normálisan. ami meg nem fut el rajta, arra meg ott a konzolom. csak 140ért van olyan ami teljesítményben jó játékra és van ami gyenge.
2011. máj. 6. 17:46
8/8 anonim válasza:
Nekem van egy eladó, ha érdekelne akkor írj privátot. És még adok hozzá valóban gamer tartozékokat. Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!