Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Játékra konzol vagy PC?

Játékra konzol vagy PC?

Figyelt kérdés

sokan mondják , hogy konzollal jobban jár az ember mivel nem kell bővíteni mint a PC-t ugyanakkor a játékok nem szaggatnak rajta.

De azért szeretném megkérdezni azokat akik már rendelkeznek PS3-al vagy Xbox 360-al hogy ők mit gondolnak. tényleg jó egy konzolra beruházni ?

A válaszolók azt is írják le , hogy milyen konzoljuk van.

köszönöm :)

2011. máj. 5. 17:42
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
na most menjen a vita, hogy ki mennyiből rajol a gépével. tudom tudom az okosoknak 3-4ezerbe volt a gépe de az már i7 meg gtx 680 ami még megsem jelent. fogadjunk 2ezerbe sem került...:D
2011. máj. 10. 22:34
 12/19 anonim ***** válasza:
1 konzol játékra+1 pc munkára/netre;)
2011. júl. 20. 16:17
 13/19 VODKA0710 ***** válasza:

PC-nek megint jobb a grafikája. Játékra meg nem költök :P

Ami fizetős, és kell, arra ott a torrent. Tegyenek bele reklámot és adják ingyen a játékokat. Akkor talán letöltöm hivatalosan.

2011. júl. 20. 17:29
 14/19 anonim válasza:
Egyértelmú, hogy pc... Sokkal szebb a grafikája a játékoknak és legalább 1-2 generációval előrébb tartanak, mint a knzolok... Sőt, még a Next Gen konzoloknál is előrébb lesznek... ha jól összerakod a pc-t akkor integrált videókarival 110K... ami viszi még több év múlva is max grafon az új játékokat....
2012. jún. 5. 14:50
 15/19 anonim ***** válasza:

Én Asztali PC-re szavazok, nekem a szívemhez vannak nőve. DE!

Asztali PC vétele csak akkor éri meg, ha nagyon szép grafikán akarsz játszani a játékokkal (vagy esetleg 3D készítés, renderelés), viszont ez az élmény nem kis pénzbe kerül. (Egy konzolhoz képest) De már 150 ezerért össze tudsz dobni egy olyan számítógépet, ami minden játékot visz, de persze (a legkomolyabbakat) nem full grafikán, bár én össze tudok ennyiből dobni egy szép darabot. Az is az asztali PC-k mellet szól, hogy nem csak játékra használhatod, hanem multimédiára, netezésre, komolyabb 3D tervezésre, munkavégzésre, stb.

Viszont egy konzolon minden játék elfut szinte akadozás mentesen, úgy hogy az nem szívta le a pénztárcád. Szóval ha nem a grafika, hanem a játék élmény számít, akkor mindenképpen konzolt éri meg jobban venni, főleg, hogy a mostani konzolok már a multimédiás igényeket is kielégítik. A konzolok mellet szól még, hogy már egészen más perifériákkal kezelheted a gépet, ami igen kényelmes irányítást tesz lehetővé. Itt a hang és mozgás érzékelésről beszélek. (köszönhetően pl. a Kinect technológiának) De ha konzolt vesz az ember javasolt, hogy hozzá vegyen egy olcsó laptopot, hogy a többi igényt is kielégítse. Egy 100 ezres laptop, plusz egy 60 ezres konzol. Ha gépet vennél inkább, akkor azt kb. ugyan ennyiért éri meg venni és akkor még venni kell hozzá monitort, billentyűzetet, egeret, hangfalat, stb. Ami úgy 200-250 ezer. A TV-t nem beleszámolva ez a másik részről csak 160 ezer forint.

Irányításban én azt mondom, hogy FPS játékokon kívül kontrollerrel jobb játszani. De Xbox-hoz lehet venni XFPS átalakítót, ami a billentyűzettel történő játszást is lehetővé tesz. De ezt ugyan úgy meglehet oldani PC-knél is, hogy kontrollerrel játszhass.

Szóval én az asztali PC-ket ajánlom, de ha még is konzolt akarsz venni, akkor mindenképpen Xbox 360-at vegyél.

2012. jún. 12. 03:05
 16/19 anonim ***** válasza:

"ha jól összerakod a pc-t akkor integrált videókarival 110K... ami viszi még több év múlva is max grafon az új játékokat."

A játékoknál a VGA a lényeg, de ne zavarjon. Ha még egy i7-es processzort is raksz mellé (Ami mellesleg felesleges, hiszen olyan kategóriában már minden VGA limites, kivéve a GTX 690-est), akkor sem vinne semmit, mert egy integrált videó kártya semmit sem ér. Ha ez így lenne szerinted az emberek kidobnának több 10 ezret egy grafikus kártyáért? Egy számítógépben a VGA a lényeg, akármilyen konfigot is állítasz elő egy integrált nem hogy full graffon, de még a közepes igényű játékokat sem vinné, akármilyen az alaplapi integrál videó kártya...

2012. jún. 12. 03:16
 17/19 anonim ***** válasza:

Egyébként csak poénból ez a 75-ös konfig elvileg már vinné a GTA 4-et. :DD

[link]

2012. jún. 12. 04:59
 18/19 Sancy válasza:

Hali,én nemrég választás elött álltam,vagy egy i3 as konfigom,ami nem régi darab,játszottam is vele,de hónapok múlásával,azt vettem észre..."kéne egy jobb videókari,több ram,erösebb proci"Számoltam és min 2 konzol árából összeraktam volna egy számomra ütös PC- játékra,DE az is elavul fél év se kell,és bizony a méregdrága VGA sem csoda,mert meg meg akad a játék.Így vettem egy PS3 at,amin ultra grafon megy minden játékom,ami csak megjelenik,és a többire meg ott a pc-m.

Szal én játékra a Konzolt ajánlom.Sok sok évig nem kell fejleszteni.

2013. febr. 5. 16:45
 19/19 anonim ***** válasza:

Játékra egyértelműen konzol!

A PC nagyon hamar elavul, lehet bármilyen hiper szuper géped, akkor is sokkal hamarabb elavul mint egy konzol, az más kérdés hogy a grafika "idővel" szebb lesz pc-n de annyival többet el is költessz rá!

Mielőtt bárki lehülyézne, a szakmában dolgozom fejlesztőként!

2014. aug. 24. 13:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!