Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogy kéne megcsinálni a...

Hogy kéne megcsinálni a webkamerát hogy . Bla-bla?

Figyelt kérdés

az az én nagy problémám hogy facebook-ra képet szeretnék feltölteni és bedugtam a webkamerát a gépbe (windows 7)

és ugyebár rámentem facebook-on arra hogy fénmykép készítése stb. és azt írta ki hogy nem érzékel semmijen eszközt.(egyszer már bedugtam és kírt valami szöveget de nem olvastam el és utána ki is húztam de most amikormegint bedugtam semmi szöveg stb.de akk most mi is a teendő???segítség!!! értelmes válaszokat légyszives!!!

előre is köszönöm!!!

(12/L )

2011. máj. 4. 17:35
 1/4 anonim ***** válasza:
Próbálj meg az aztalra készíteni egy képet a webkamerával, általában szokott lenni egy gomb rajtuk, amivel pillanatképet csinálhatsz. Azt mentsd el az asztalra, és töltsd fel a képet a facebookra onnan.
2011. máj. 4. 18:09
 2/4 Bandit87 ***** válasza:
A webkamera fel van telepítve? Driver-t mindenképpen telepíts fel hozzá. Addig is tényleg csinálj windows-ban egy képet a kamerán és később azt töltsd fel.
2011. máj. 4. 18:40
 3/4 A kérdező kommentje:
azt mondta a mostoha apám h vmi driver vagy mi kell hozzá mert nem is érzékeli.egyáltalán semmit nem ír ki sehol...de azért kösz
2011. máj. 4. 19:17
 4/4 Bandit87 ***** válasza:
Én is ezt mondtam...
2011. máj. 4. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!