Eltűnt a hang a gépről mit csináljak?
Figyelt kérdés
a gép nem játszik le semmilyen hangot, és a skype-on sem hallok hangokat2011. máj. 4. 13:51
1/9 anonim válasza:
nézd meg, hogy nem e mozdult ki a hangkártya, vagy a hangszóró dugója..ha még ezek után is rossz, akkor nézd meg a tálcán jobb oldal, hogy nincs e lenémítva..vagy ha még így sem jó akkor telepítsd újra a hangkártyát
2/9 A kérdező kommentje:
és mi van akkor ha nincsen a tálcán a hangerőszabályozó
2011. máj. 4. 18:09
3/9 anonim válasza:
akkor Vezérlőpult--Hangok és audioeszközök és ott ne legyen bepipálva az elnémítás..ja és az eszköz hangerejét vedd maxra
5/9 A kérdező kommentje:
nagyon köszönök mindent, de ennél nekem nagyon a bajom:nem kaptam a géphez lemezt,(egy ismerőstől vettük, nem üzletben) és nem tudok rákattintani a Vezérlőpult--Hangok és audioeszközöknél nem tudok semmire kattintani mert azt írja ki hogy nincs hangeszköz... :(
2011. máj. 4. 20:38
6/9 anonim válasza:
rendszer visszaállítást próbáltál már?
7/9 A kérdező kommentje:
De akkor nem tűnik el semmi a gépről? csak mert...bár én nem vagyok túl okos számítógép téren
2011. máj. 6. 14:04
8/9 anonim válasza:
ha tudod h mikor ment el a hang a gépről akkor elég egy nappal azelőttre visszaállítani..fontos: ha csináltál azóta valamit akkor az elfog tűnni..ez a folyamat a gépet egy kiválasztott időpontra vissza "tekeri" minden olyan lesz mint akkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!