Honnan tudnék Windows 7-re c-media audio drivert letölteni?
Figyelt kérdés
Van egy Asrock 775VM800 típusú alaplapom, amelyben van egy AC-97 (c-media) integrált hangkártya. De sajnos nem találok drivert, és így nincsen hangom.:S Kérem segítsen nekem valaki.
Köszönöm a válaszokat!
2011. máj. 4. 00:54
1/4 anonim válasza:
Kipróbáltad az XP-s driverrel? Nekem Dell Inspironomra is csak XP-s driver van mindenhez, mégis sikerült valahogy belőnöm a hangkártyát(de sokadik driverrel, nem egészen azzal, ami konkrétan ahhoz készült), meg minden mást. Milyen win7-ed van, 32 vagy 64 bites?
2/4 A kérdező kommentje:
Hello, köszönöm a választ. Már sikerült megoldanom. Valóban csak Xp-s driverrel tudtam megcsinálni, mégpedig úgy hogy jobb klikk tulajdonságok, és a kompatibilitási mód-ot XP SP2-re állítottam, és akkor már futott az Xp-s driver.:) Mert addig a Win7 letiltott:S
Hello
2011. máj. 4. 07:48
3/4 anonim válasza:
Azért nézd meg a processzor teljesítményt lejátszásnál, mert nekem először próbált XP-s driverrel megette a procit, aztán egy buheráltat szereztem, amivel már helyesen működik.
4/4 anonim válasza:
ugyan ez a problémám honnan szedjem le?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!