Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért van az, hogy a laptopom...

Miért van az, hogy a laptopom videókártyáját úgy vettem hogy 512 MB . és kiderül hogy 2 DB 256 van benne? (Everest-t el néztem meg hogy mivan a gépbe. ) Elinditom a GTA IV-t és a konfignál is 256ot ír.

Figyelt kérdés
Nem nagyon érthető valaki elmondaná.
2011. máj. 3. 13:31
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
25-30 fps a GTA4... Sims 3 maxon megy. szal ne ugasson aki azt mondta h nem megy a sims.
2011. máj. 3. 17:12
 12/13 anonim ***** válasza:

A nagyokosoknak üzenem, hogy egy ilyen gép olyan 85-100 ezer Ft-ba kerül(oprendszer nélkül), ebben a kategóriában az AMD p320/340-Ati H4250 párosítás a legalkalmasabb a játékra, szemben a hasonló árkategóriájú Intel t3500/t4500-Intel GMA párosítással, 150-200 ezre meg nem biztos, hogy volt a kérdezőnek.

Az ezer éves kártyáról meg annyit, hogy bejelentése 2010.05.01. Tessék, itt van a kártyáról:

[link]

Amúgy kérdezőnek mondom, hogy "shared memory", tehát a ramot használja, elképzelhető, hogy állítható, hogy 256 vagy 512. Viszont semmit nem fogsz tapasztalni, ha 512-re állítod, az új vagy nem túl régi játékokat low grafikán tudod játszani, aminek elég bőven a 256 mega, a régebbieknek meg amúgy sem kellhet ennél több.

Valaki egyébként nem olyan régen kérdezte, melyik laptop, amin a GTAIV low-on játszhatóan megy, és én pont egy ehhez hasonló laptopot ajánlottam Ati 4250-el, akkor is leugatott a sok nagyokos, hogy nem is menne rajta, meg hogy ha mégis, akkor meg vannak más játékok. Ja vannak más játékok, de nem csak újonnan megjelentek vannak, vannak régebbi és jó játékok is. Egy 6 éves játék egy 20 ezres használt gépen elmegy, a sok majom meg anno 60 ezret kiadott egy akkori videokártyáért, hogy fusson neki...

2011. máj. 3. 22:47
 13/13 A kérdező kommentje:

http://www.youtube.com/watch?v=Lk4xBkEw2v8

GTA IV gémpléj én tettem fel tubra. csak hogy tudjátok hogy fut ezen a gépen..

2011. máj. 6. 17:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!