Üdv. Ilyen gépet tervezek: szerintetek? - GIGABYTE GA-EP35-DS4 alaplap - Intel Dual Core E6600 processzor - 2x1 GB DDR2 800MHz memória - Samsung SpinPoint F3 1TB winchester - Gigabyte Superb 550W tápegység - Radeon HD6790 1GB 256bit DDR5 videokártya
Figyelt kérdés
az lenne a kérdésem hogy a tápegység elég lesz e ennek a rendszernek? Tudom hogy a videokártyának 2x 6 tűs PCI-e tápkábel kell annak szereztem átalakítót. A másik kérdésem hogy ez a gép jó lesz e játékra ( pl. DIRT 2, Crysis, meg hasonló rendszerigényű játékok) Közepes vagy max grafikán játszanék vele. A monitorom támogatja az 1920x1080-as felbontást
segítséget előre is köszönöm. ( komoly válaszokat várok)
2011. máj. 2. 15:54
11/14 anonim válasza:
Nem nem jó, csak már majdnem 5 éves technológia, és nincs benne semmi fejlesztési lehetőség.
12/14 A kérdező kommentje:
az Intel Core I5-ös procinak az órajelét mennyire lehet felhúzni hogy nagyobb legyen?
2011. máj. 3. 07:17
13/14 anonim válasza:
Az i5-750-es procik 99%-át simán fel lehet húzni 4GHz-ra minimális feszültség emeléssel. Sandy Bridge-ről nem tudok nyilatkozni, de amennyire hallottam rosszabban húzható mint az előző generáció.
14/14 A kérdező kommentje:
a processzort hogyan lehet felhúzni nagyobb órajelre? Videókártyát is fellehet húzni? ha igen hogyan?
köszönöm
2011. máj. 3. 16:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!