Két hangszóró egyszerre (monitor+hangfal)?
Van 2 db hangfalam erősítővel hozzákötve a géphez, ez működik jól, de a tv/monitorban is van egy viszonylag normális hangszóró, hogy tudnám ezt beállítani Win7 en hogy mind a kettő szóljon?Tehát, a monitor is meg a hangfal is.
Néztem a többi hasonló kérdést, de 100% ig nem egyezik :(
Egyáltalán lehetséges ez?
A választ előre köszönöm ! :)
Mondjuk ha egy jack dugó elosztót dugnál a hangkártyába:
Egy hülye kérdés lesz:), nekem egy msi g41 tm p33 alaplapom van, ezen van 6 bemenet, akkor is kell egy ilyen elosztó?
Lehet, de csak 5.1 módban. Úgy meg nem az igazi, csak akkor ha ténylegesen 5.1 -es hangfalszetted van.
Amúgy meg kapásból kinullázna az a 200 Ft?! :D
Hát ja 200 Ft nagy összeg, csak tudod, ha valamit akarok azt egyből :D :))
Amúgy tényleg nem értek hozzá egyáltalán, ha veszek egy olyant, akkor el tudom osztani két felé a jacket, eddig oké, egyikbe a az erősítőre rászerelt hangfalat kötöm egy RCA, jack segítségével, meg akkor kéne még egy olyan kábel, aminek csakugyan rca, és jeck a vége, hogy hozzá tudjam kötni a monitorhoz, ugye? És akkor ezt a win 77 egyszerre felismerné?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!