Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Router wifiként való használat...

Router wifiként való használata hogyan lehetséges?

Figyelt kérdés
Olyan routerem van ami elvileg képes wifis kapcsolatra megtalálható rajta a WLAN,de nem tudom hogyan lehet megcsinálni.Ebbe szeretnék segítséget kérni.
2011. máj. 1. 15:32
 1/4 geiszla ***** válasza:
Lépj be a router beállításaiba (böngészőbe beírod a router elérési pi-jét, alapból 192.168.1.1), és ott keress egy olyan menüpontot, hogy wlan.
2011. máj. 1. 15:35
 2/4 geiszla ***** válasza:
bocs, nem pi, hanem ip (elírtam)
2011. máj. 1. 15:35
 3/4 A kérdező kommentje:
Pórbálom úgy csinálni ahogy leírtad de nem jeleníti meg amit kell csak kidobja hogy a kapcsolta nem jött létre.Nem tudom mennyibe befolyásolja az hogy ezt a routert az internet szolgáltatótól kaptuk (T-home)és esetleg más ip címe lenne.Ha igen ezt hol tudnám megnézni?
2011. máj. 1. 16:27
 4/4 A kérdező kommentje:
Megtaláltam az ip számot de így is hiába másolom be a böngésző címsorába kiírja hogy probléma az oldal betöltésével
2011. máj. 1. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!