Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » CoolerMaster Hyper TX3 hűtője...

CoolerMaster Hyper TX3 hűtője ilyen hangos volna?

Figyelt kérdés

Valahol olvastam, hogy ennek a hűtőnek a ventilátora 25db zajjal üzemel.

Nem tudom az kb mennyi lehet, viszont én vettem egyet, és rettentő hangos...

Valóban hangos a 25 db, vagy valami baja lehet a ventilátornak?

Sajnos nem tudom hasonlítani semmihez, hangjegyzet pedig nem reális. Csak annyit tudok mondani, hogy elég hangos...

2011. máj. 1. 13:55
 1/7 Panda Péter ***** válasza:
bizony elég hangos tud lenni. próbáld meg valami programmal lentebb venni a fordulatszámot.
2011. máj. 1. 14:03
 2/7 A kérdező kommentje:
azzal csinálom, csak gép kikapcsolásnál ugye visszaugrik maxra, és ez este 11 körül már nem olyan jó :)
2011. máj. 1. 14:26
 3/7 anonim ***** válasza:
Sajnos ez elég hangos modell, pedig én is ilyet szerettem volna venni, aztán inkább egy drágább de halkabb Scythe hűtőt vettem. Az alplapod BIOS-a nem támogatja a venti állíst? Mert az lenne a legjobb a problémádra.
2011. máj. 1. 15:53
 4/7 A kérdező kommentje:

Ugye a venti 4pines csatlakozós, és a lapom is, tehát ELVILEG a lap állíthatná automatán a sebességét.

Be lehet állítani a sebességnél, hogy Silent, optimal, high performance, vagy kikapcsolva.

A 3 opció mind ugyanazt csinálja, kb 30%on pörög a venti, és hagyná megsülni a procit ha 100%-on dolgozik, egyáltalán nem emel fordulatot.

Így aztán 100%-on kapcsolom be, netezésnél leveszem 30-ra, játéknál vissza 100-ra.

Nem tudom hogy miért nem vezérli a lap...

2011. máj. 1. 16:11
 5/7 A kérdező kommentje:
Kiegészítés: az a 3 állítási lehetőség a BIOS-ban van :)
2011. máj. 1. 16:12
 6/7 anonim ***** válasza:
Asus deszkád van?, mert akkor a ventit állíthatod a fan expert nevű progival, amiben profilokat is tudsz létrehozni.
2011. máj. 1. 16:18
 7/7 A kérdező kommentje:
igen, ASUS P5P43TD PRO
2011. máj. 1. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!