Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen laptopot vegyek ~150eze...

Milyen laptopot vegyek ~150ezerből?

Figyelt kérdés
Fősulira kéne egy laptop, kb 120-150 ezer Ft van rá. Szeretném, hogy sokáig bírja az akksi, jól fusson rajta régebbi játék (Cod2, Wow, GTA SA). És ha tudtok olyat, ami belefér ebbe az árba, akkor az is jó lenne ha a képernyő HD lenne.
2011. máj. 1. 13:52
 1/6 A kérdező kommentje:
Árat is írjatok légyszi. Köszi!
2011. máj. 1. 13:53
 2/6 anonim ***** válasza:

[link]

én ilyet vennék, ha most venném

2011. máj. 1. 13:57
 3/6 Panda Péter ***** válasza:

ezt: [link]

vagy ezt: [link]

2011. máj. 1. 14:11
 4/6 anonim válasza:
A HP-t én is tudom ajánlani nekem is van egy olcsó kategóriás HP(pár hónapja van meg megvagyok elégedve vele) vagy vehetsz egy régebbi Dell-t vagy Lenovot.
2011. máj. 1. 14:52
 5/6 laci9 ***** válasza:

Szia.

Én ezt ajánlanám ebben az árkategóriában, ezen még az új játékok is futnak.Nem elhanyagolható szerintem a 3 év garancia sem.

Dell Inspiron N5010 Peacock Blue 149 900,- Ft

[link]

2011. máj. 1. 15:41
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Tapasztalatotokból melyik akksija bírja a legtovább? Melyik márka legjobb az akkumulátorok terén?

2011. máj. 5. 10:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!