Valaki megtudná mondani hogy meik a helyes? PLS HeLp!
Ez így van igen!
De vannak a 2 processzorosak azok is 2x mondjuk 3.0Ghz
tehát 2x3.0Ghz csak azoknál nagyobb a magonkénti terhelhetőség!
A "dual" magosoknál ahol egy processzor van ott kevesebb mert 2 virtuális processzor de azért azok is tudnak!
Ha jó a válasz akkor kaphatok pipát? Mert valakik lerontották a válasz százalékomat! Köszönöm!
Már bocs, de ez egy baromság és még meggyőződéssel is mondod.
Soha, ismétlem SOHA nem adjuk össze az órajeleket.
Akkor egy 2,5GHz-es quad proci meg 10GHz, mi? Na persze.
A több mag sebessége NEM adódik össze, párhuzamosan működnek.
nemkapsz pipát, mert baromság, amit leírtál :)
közkeletű tévedés, ha valaki így akarja meghatározni a teljesítményt. minden attól függ, hogy a program amit futtat a felhasználó, hogy van optimalizálva. ha csak egy szálon képes dolgozni, akkor rakhatsz alá akár hatmagos processzort is, nem lesz tőle gyorsabb. de ha a program fel van készítve a többszálas futásra, akkor igen, a magok számának arányában nő a teljesítmény. (persze nem feltétlenül 100%-osan, tehát lehet hogy nem kétszer gyorsabban fog futni az adott program, kétszer annyi processzormag mellett).
Első vagyok!
Igen, igazatok van, én nem is láttam hogy a kedves kérdező összeadta! :D
De amit írtam hogy 2 magos és 2 processzoros között van különbség az igaz nem??
Hát nem mindeggy hogy mennyit terhelhetünk hogy virtuális 2 magot, és 2 processzort, 2 procinak jobba teljesítménye nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!