Xbox 360 Slim vagy Playstation 3?
Elozo
Azert nem teljesen vagy kepben.
Allitolag hardverben jobb a box, a PS3 csak processzorban jobb, de azt mondjak hogy ram meg vga meg gpu teren box jobb, ezt nem tudom, nem neztem utana, mert nem erdekel a tema.
Es a multiplatform cimek (tehat ami mindket konzolra megjelennek) altalaban a box-on szebbek, mert legtobbszor az a fo platform, amin keszitik a jatekot, es azt portoljak ps3-ra, es ha leszarja a fejleszto, hogy milyen a port, akkor ps3-on gyakran nem valami szep.
De en meg ps3-on (mert ps3-mam van, ha jol latom meg nem irtam) jatszottam mar 4-5 multiplatform cimmel, es egyiket sem mondtam volna csunyanak, vagy legalabb is nem volt nagy kulonbseg.
Multiplatform cimektol eltekintve a PS3 mindenben jobb, es 2011-ben hulyeseg boxot venni.
A PS3-nak minosegibb is az osszes alkatresze (Sony vs Microsoft, egyertelmu), es meg ha gyengebb is a hardvere, jobban optimalizalt (PS2 vs Xbox Classic-nal is ez volt), es ez miatt az exkluziv jatekok nem csak jatekmenetre, elmenyre jobb, hanem grafikaban is erosebb.
Meg ugye ott a blu-ray lejatszo, sokkal jobb/pontosabb/minosegibb joystick, ingyenes PSN (ha epp nem hackelik, de ez csak 1x fordult elo es utoljara), netbongeszo, multimedia kozpont az egesz, hirtelen ennyi jut eszembe.
Es hat ez a par jatek amit erdemes megemliteni
Metal Gear Solid, God of War, Killzone, Uncharted, Infamous, Resistance, Heavy Rain, Demons Soul, Ratcet n Clark (vagy Clank?), Motorstorm, Twisted Metal, The Last Guardian, Socom, Little Big Planet, Gran Turismo 5, Modnation Racers, es egyre jobb jatekok jonnek csak ki.
Meg ott a Move, ami ezerszer jobb (ha hardcore jatekos vagy, ha inkabb kutyasimogatos jatekok, akkor Kinect).
Viszont ha warezolni akarsz, akkor xbox jobban ajanlott
Utolsó hozzászóló:
" Move, ami ezerszer jobb (ha hardcore jatekos vagy, ha inkabb kutyasimogatos jatekok, akkor Kinect)."
ez nagyin tetszett XD :D
és köszi a részletes elemzést :)
Tudtam volna reszletesebbet is, de hajnali 1-kor csak ennyire futotta.
Amugy nagyon roviden osszefoglalva 3 alap dolgon mulhat, hogy mit valaszt egy ember
1) eredeti jatek vagy masolt (ha eredeti akkor ps3, ha nem akkor box)
2) exkluziv jatekok mennyisege/minosege (hat itt a ps3 vs xbox olyan, mint egy intel i7 vs pentium 2)
3) Move vs Kinect (itt meg ugye a fent emlitett kutyasimogatas vs frocsogo ver es agydarabok repulese)
Meg van most sok egyeb dolog, de talan ez a 3 legfontosabb.
PS3 legnagyobb hibaja, hogy neha lefagy (nekem 1 ev alatt kb 3x), de szerintem ez kibirhatobb, es akkor 362 napon keresztul meg van 1 jo konzolod
Hat megkoszoni, de nem olyan nagy mertekben, egy 13000 ft-os jatek arabol kb 1000 ft jut csak a keszitonek, a tobbi a kiadonak megy, es az allamnak, mert ugye ok semmit sem csinaltak kb, es arra tobb penz kell, mint egy 4 eves fejlesztesre.
Persze ez belsos studioknal maskepp van, ott valamivel tobbet kapnak, de mindig is az allam jar a legjobban, aki tenyleg semmit sem csinal, aztan a kiado, akinek minimalis munkaja van.
Ennek ellenere en is eredetibe veszem a jatekot, de foleg csak a multi miatt, meg mert egyszerubb, meg ha dragabb is, mint szenvedni azzal, hogy miert nem indul a masolt jatek, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!