Dell Inspiron N5110 (128210) -ről hol találok egy tesztet?
Csak fogyasztási, és melegedési adatok érdekelnek, mert az alap specifikációját tudom!
Ha esetleg valakinek van ilyen laptopja, személyes tapasztalatait is elmondhatja, mindent szívesen meghallgatok!
Iponon már megírtam, bemásolom:
Szóval, először is windows-élményindex:
Processzor: 7,4
Memória: 7,6
Videókártya: 5,5
Játékra szolgáló videókártya: 6,6
Elsődleges merevlemez: 5,9
3DMark 11-t nem futtattam még rajta.
1333Hz-es DD3 van benne.
Igazából egy hiba miatt már vihetem vissza, de majd csak később fogom nyáron, nem jön hang a jack-en keresztül, így egy usb-t jack-ké alakítót használok átmenetileg.
(De osztálytársamnak működik.)
CoD4-nél, amikor 90°C körüli a cpu és gpu hőmérséklet kisebb szaggatásokat észre lehetett venni, de ez az újabb nvidia driver felrakása után megszűnt.
Billentyűzet kissé rugalmas, azaz fel-le mozog az egész, de nem kell olyan erősen csapkodni természetesen (Az n5010-esé stabilabb, viszont ennél van rés a billentyűk között, ami szerintem hasznos, könnyen lehet vele gyorsan, pontosan gépelni.)
A 6 cellás akkumulátor olyan 3-3,5 órát bír maximum.
Szerintem egyáltalán nem zajos, ha játszom, akkor természetesen hallani ahogy pörög a ventri rendesen, de engem egyáltalán nem zavar.
Ha kell futtathatok egy 3dmarkot.
Szia nekem is ez a tipus van és ez volt a problémám ugy oldotam meg hogy meg nyitotam a vezérlöpult Hang menüpontot és ott letiltotam a komunikácios fejhalgatot
Remélem megoldodikneked is ha igen irj visza léci
Üdv:Dani:)
2011-07-11 15:44
Bocsi, csak most olvastam. Igen ezzel is próbálkoztam anno. Azóta visszavittem és megjavították. Azért köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!